Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ! ΤΟ 1999 ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΤΟ 2015, ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ… «ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ» ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ…!
Οι αριθμοί της ιστορίας κρύβουν μια τρομακτική αλήθεια..

Στις 24 Μαρτίου του 1999 το
NATO ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου.

Σε αυτόν τον άδικο και δειλό πόλεμο, μιας και όταν ο πόλεμος γίνεται με κουμπιά και όχι με το σπαθί στο χέρι είναι πάντα δειλός πόλεμος, χρησιμοποιήθηκαν 1150 μαχητικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ , εκτοξεύθηκαν 420600 πύραυλοι .

Η συνολική μάζα των πυραύλων που έπεσε ήταν περίπου 22.000 τονοι.

12 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ βρισκόταν σε άμεση διάθεση να βοηθήσουν τις νατοϊκές δυνάμεις κατά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, 59 βάσεις βοηθούσαν όλη αυτή την επιχείρηση .
Βλέπετε το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ της Ν.Τ.Π. βρήκε την ευκαιρία που στη Ρωσία ήταν ο φιλοδυτικός Γιέλτσιν, και το δειλό ΝΑΤΟ  αλώνιζε ανάμεσα στους αδυνάτους.
Ας τολμήσει τώρα με τον ΠΟΥΤΙΝ!!!

Εκτοξεύθηκαν περίπου 20.000 μεγάλη πύραυλοι αέρος εδάφους .

Από 30 έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι είναι περίπου το κόστος της υλικής ζημιάς που προκλήθηκε με τους βομβαρδισμούς .

1002 μέλη του γιουγκοσλαβικού στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 2000 πολίτες .

6100 άνθρωποι τραυματίστηκαν .

504 Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καταστράφηκαν, 305 σχολές, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτίρια , καταστράφηκαν 176 μνημεία πολιτισμού και ανάμεσα τους και 23 μεσαιωνικά μοναστήρια , 45 γέφυρες και 28 σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες .

148 σπίτια πολιτών .

561 άρματα κατασκευής του Σερβικού στρατού καταστράφηκαν ολοσχερώς, και 686 έπαθαν σοβαρές ζημιές .

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2300 επιθέσεις μαχητικών του ΝΑΤΟ .

Σε όλο αυτό το μακελειό σε όλη αυτή την τραγωδία δεν είδαμε ποτέ τους Σέρβους να φεύγουν και να ψάχνουν καταφύγιο προς την Ελλάδα .

Οι Σέρβοι αγκαλιαζόντουσαν έπιαναν χέρι χέρι ο ένας τον άλλο και καθόταν μπροστά στις γέφυρες τους .

Δεν εγκαταλείψανε τα πάτρια εδάφη τους.

Δεν λακίσανε στα δύσκολα, στην δύσκολη αποστολή του να υπερασπιστούν την πατρίδα τους .

Από την άλλη έχεις ορδές Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι πληρώνουνε χιλιάδες ευρώ για να έρθουν σε μία χώρα , σε μία Ευρώπη η οποία είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα της και η πίστη της από τη δική τους . Υπακούουν στην προπαγάνδα της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παρέας.

Είναι πραγματικά εύλογο το ερώτημα για ποιο λόγο οι Σέρβοι οι οποίοι είναι δίπλα μας, γείτονες που θα πηγαίναν απλά στη διπλανή τους γειτονιά και θα ζητούσαν βοήθεια, βοήθεια απο τους αδελφούς τους ,θα ήταν γι αυτούς πολύ εύκολο να φτάσουν με ασφάλεια στην χώρα μας… αλλα δεν παράτησαν ποτέ την πατρίδα τους, αλλά οι άλλοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και πρόσφυγες έρχονται με τα κινητά των 600 € και με τις σφαίρες στην τσέπη …Γιατι οι μεν συμπεριφερθηκαν ετσι, και οι δε … ειναι ανθρωποι της Ν.Τ.Π. που χρειαζονται βοηθεια.;;;

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ …ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕς ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ; …ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΙΣ .. ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΚΟΚ…ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ …Η ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ …Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
   ΣΤΟΝ  ΑΠΟΗΧΟ  ΤΩΝ  ΕΚΛΟΓΩΝ
   ----------------------------------------------------
Ανάμεσα στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, κρύβονται οπλισμένοι κομμάντος Τζιχαντιστές, που θα μεταβάλλουν την Ελλάδα σε ΣΥΡΙΑ. Και εμείς χαζοχαρούμενοι «πέρα βρέχει», «από τη πόλη έρχομαι».
Αλέξη, Τασία, & Σία.
Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, καταλαμβάνεται οσονούπω από τους Τζιχαντιστές, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και εμείς αδιάφοροι.
Βλέπε πολιτικές Αλέξη & κυρά- Τασίας.
Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορα, έβαλαν το Στρατό να τα φυλάει, ο Ούγγρος πρωθυπουργός δηλώνει ότι υπάρχει ο έσχατος κίνδυνος για την Ευρώπη, και εμείς εδώ χαζοχαρούμενοι τους υποδεχόμαστε «εν χορδαίς και οργάνοις» που ψάλλει η Εκκλησία μας, και ο Αλέξης με την κυρά-Τασία, ετοιμάζει σπίτια να τους στεγάσει με air condition, Νοσοκομεία-Σχολεία, ενώ ο Λαός στενάζει από τα Μνημόνια, και τους φόρους των δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι αυτός εναντίον των φορολογουμένων Ελλήνων.
Στα πόσα Μνημόνια θα ξυπνήσει ο Λαός;;;
Το 50% των Ελλήνων ψηφοφόρων προτίμησαν τις παραλίες και τις καφετέριες, και άφησαν τους λαθρομετανάστες να εκλέξουν την Ελληνική Κυβέρνηση, επίσης και τους μειονοτικούς στη Θράκη. Κατόπιν αυτού είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! ΕΛΛΗΝΕΣ  ΞΥΠΝΗΣΤΕ, πριν είναι πολύ αργά!!! Ο Αλέξης γνώριζε από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ ότι θα κερδίσει τις εκλογές. Ο Νοών Νοείτω.........
Με τις εκλογές ο Αλέξης νομιμοποίησε το 3ο Μνημόνιο, και εσύ Έλληνα πλήρωσε τώρα ΕΝΦΙΑ, φόρους, ανεργία, και διασπορά!!!       
ΠΗΓΗ:  ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Επιμέλεια σύνταξης και κυκλοφορίας κειμένου
                             ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                          Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο