Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Μπασιάκου για Αναπάντητες Ερωτήσεις από τους Υπουργούς για τη Βοιωτία

Αθήνα, 2.09.2015


Ο κ. Βαγγέλης Μπασιάκος, ως Bουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ., έφερε στη Βουλή, από τον Φεβρουάριο 2015, μεταξύ άλλων (σε σύνολο 180 ερωτήσεών του), επίκαιρα σημαντικά θέματα που αφορούν τη Βοιωτία με σχετικές ερωτήσεις του, οι οποίες όμως, ακόμη και τώρα, παραμένουν αναπάντητες από τους αρμόδιους Υπουργούς.
            Όπως δήλωσε ο κ. Μπασιάκος, «Η άρνηση και η ολιγωρία της Κυβέρνησης να απαντήσει, μέσω της Κοινοβουλευτικής οδού, στα σοβαρά αυτά θέματα για τον Νομό μας, αναδεικνύει την έλλειψη υπευθυνότητας και σε κάθε περίπτωση την αδιαφορία της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων, για τα οποία έφερε την κύρια ευθύνη. Η έλλειψη διαμόρφωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα της αναγκαίας Κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και η άρνησή της να γνωστοποιήσει τεκμηριωμένα τις αποφάσεις της στους Βοιωτούς, αναδεικνύουν την ανευθυνότητα του προηγούμενου Κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για την οποία θα κριθεί σύντομα στις επερχόμενες εκλογές.»
Τα θέματα και ερωτήματα που κατέθεσε στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο κ.Μπασιάκος στη διάρκεια του 2015 και δεν απαντήθηκαν από την Κυβέρνηση είναι τα εξής:


3. Κίνδυνος απώλειας κονδυλίων 1,2 δις Ευρώ για έργα ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την ΚΕΔΕ. (04/08/2015)
5. Πορεία ΛΑΡΚΟ (κυρίως διαιτησία για μείωση ενεργειακού κόστους, διασφάλιση θέσεων εργασίας). (31/07/2015)
16. Φορολογική και Ασφαλιστική επιβάρυνση Αγροτών. (15/06/2015)
17.Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις καταβολές χρηματοδοτήσεων εγκεκριμένων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και άσκοπη ταλαιπωρία των δικαιούχων από τις Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας (ΓΓΒ). (03/06/2015)


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο