Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο Μπακογιάννης στον κόμβο της Ξηριώτισσας

Για την εξέλιξη των εργασιών της κατασκευής του κόμβου της Ξηριώτισσας ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επισκέφθηκε τα σημεία των παρεμβάσεων.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά έργα, προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κόμβου διευκολύνονται οι μετακινήσεις όλων των διερχομένων από τον άξονα κυκλοφορίας Αθήνας Δομοκού.


Ο κ. Μπακογιάννης, κατά την επίσκεψή του στα έργα, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ευθύμιο Καραΐσκο, τόνισε ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι πλήρως εξασφαλισμένη αλλά και ότι ο ρυθμός που προχωρούν οι παρεμβάσεις είναι ικανοποιητικός. «Είναι ένα έργο που δίνει λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα και αποτελεί αίτημα των κατοίκων εδώ και χρόνια. Προχωρούμε χωρίς καμία καθυστέρηση και είμαστε αισιόδοξοι ότι οι πολίτες θα παραλάβουν, μέχρι το τέλος του έτους, έναν κόμβο που θα προσφέρει ασφάλεια και διευκόλυνση. Είπαμε από την πρώτη ημέρα που παραλάβαμε ότι βάζουμε μπροστά τέτοιες παρεμβάσεις. Ήδη έχουμε πραγματοποιήσει πολλές και συνεχίζουμε».
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο