Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Την Θήβα και γενικότερα την Βοιωτία, για μια μοναδική εξόρμηση επέλεξε ο Γιώργος Λεκάκης

Την Θήβα και γενικότερα την Βοιωτία, για μια μοναδική εξόρμηση επέλεξε ο Γιώργος Λεκάκης μαζί με παρέα φίλων του, εχθές Σάββατο 16 Ιουλίου.  


Ο Γιώργος Λεκάκης, είναι φίλος της Θήβας και της Βοιωτίας και έχει αναπτύξει μια σπουδαία δράση στην περιοχή, τόσο σε συγγραφικό έργο όσο και σε ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές παραγωγές, διαλέξεις αλλά και κοινωνιολογικές αναλύσεις. 

Ο Γιώργος Λεκάκης μαζί με την παρέα του επισκέφτηκε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, την Πυραμίδα του Αμφείου, το Αρχαίο λιμάνι των Τιφών και το κάστρο, Πατρίδα του καπετάνιου της Αργώ, του Σίφη, που βρίσκονται στην Αλυκή Βοιωτίας, ενώ μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο η παρέα διασχίζοντας τον Ελικώνα έφτασε στον Ορχομενό, στις Πηγές Χαρίτων, όπου κατά την ελληνική μυθολογία εδώ γεννήθηκαν οι θυγατέρες του Δία και της Ευρυνόμης, οι τρείς Χάριτες που συνόδευαν τη θεά Αφροδίτη.Ο Γιώργος Λεκάκης δεν έκρυψε την ανησυχία του για την απαξίωση των αρχαιολογικών χώρων στην Αλυκή, όπου έχουν γράψει με σπρέι μπογιάς πάνω στα Κυκλώπεια τείχη, αλλά και τα σκουπίδια στις Πηγές Χαρίτων στον Ορχομενό, ενώ αντέδρασε έντονα για την επιλογή τοποθέτησης... βυζαντινών και οθωμανικών ευρημάτων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών. «Θα μπορούσαν να είχαν κάνει ένα ξεχωριστό χώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Το Thiva Post είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει την εξόρμηση της παρέας του Γιώργου Λεκάκη με ιδιαίτερη χαρά, και εύχομαι να ξανά έχω την ευκαιρία στο μέλλον.


Νίκος Χατζηδούρος


Πληροφορίες για τον Γιώργο Λεκάκη μπορείτε να δείτε εδώ
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο