Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

NTOKOYMENTO - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
NTOKOYMENTO

Στις 12 Ιουλίου 2016 έγινε πολιτικο-δικαστικό πραξικόπημα. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αποφάσισε την επ΄ αόριστον αναβολή της περιβόητης Δίκης της Siemens για τα “μαύρα ταμεία” που χρημάτιζαν – εξαγόραζαν από κλητήρες υπουργείων μέχρι Υπουργούς Κυβερνήσεων, ίσως και μετέπειτα Πρωθυπουργούς. Αλλά και για την πολυθρυλούμενη Σύμβαση 8002/1997 (προμήθεια ψηφιακής τεχνολογίας σε μετατροπή της τότε αναλογικής) μεταξύ του ΟΤΕ και της Siemens (δολίως, σκοπίμως, βγήκε από το κάδρο η Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη, από τη στιγμή που αυτή τη Σύμβαση την είχε πάρει εξ ημισείας με τη Siemens).

Αυτή η προκλητική, όσο και εξοργιστική απόφαση του Δικαστηρίου, στηρίχθηκε στην καθυστέρηση της μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος στη μητρική γλώσσα των αλλοδαπών κατηγορουμένων.
Μα είναι δυνατόν να πεισθεί έστω και ένας των Ελλήνων, ότι είναι σοβαρή αυτή η απόφαση, από τη στιγμή που η Δίκη ξεκίνησε στις 27 Νοεμβρίου 2015 και μετά από 6-7 αναβολές, θυμήθηκαν οι Δικαστές, ότι υπάρχουν και αλλοδαποί κατηγορούμενοι;
Ή μήπως, ο σκοπός της Πολιτικής Εξουσίας (συλλήβδην) και της Δικαστικής Εξουσίας, είναι η παραγραφή της πολύκροτης αυτής υποθέσεως;

Τα Συστημικά ΜΜΕ πετούν την μπάλα στην εξέδρα.

Σύσσωμοι, ο Συστημικός Τύπος της Πατρίδος μας και τα τηλεοπτικό-ραδιοφωνικά δίκτυα, αντέδρασαν με τον συνήθη τρόπο κατά τα τελευταία 10 χρόνια.
Στοχοποίησαν και πάλι τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον άνθρωπο που το πολιτικό Σύστημα φυγάδευσε στο εξωτερικό, όπου τυγχάνει της προστασίας τους, προκειμένου οι ίδιοι να συνεχίζουν να απολαμβάνουν της ηρεμίας και της σιγουριάς που τους εξασφαλίζει το “ερμητικά” κλειστό στόμα, του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Siemens και του τεράστιου οικονομικού παράγοντα της Ελλάδος (όταν τον προσκυνούσαν όλοι).
Αυτό το Σύστημα των ΜΜΕ, πριν από λίγες ημέρες στοχοποίησε και τον έτερο φυγόδικο-κατηγορούμενο, τον Χρήστο Καραβέλα. Τον προστατευόμενο της Άγκελας Μέρκελ (ενδεχομένως και πράκτορα… η ιστορία θα το αποκαλύψει αυτό), όπως βέβαια τυγχάνει της προστασίας της και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Και όπως ακούγεται ο Χρήστος Καραβέλας, απολαμβάνει τα μπάνια του στην κοσμική λίμνη της Βαυαρίας, αναμένοντας με αγωνία τη σύλληψή του, όταν αυτή θα χρειασθεί…

Έχετε τον Γεωργίου, τι τους θέλετε τους Χριστοφοράκο-Καραβέλα;

Προ ημερών καταγγείλαμε αυτή την στοχοποίηση Χριστοφοράκου-Καραβέλα, τεκμηριώνοντας, πως αφού έχετε τον Ηλία Γεωργίου, τι τους θέλετε τους άλλους δυο;   
Γράφαμε λοιπόν στην Ελεύθερη Ώρα την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016:
“Όταν λοιπόν, έχεις στα χέρια σου το “λαβράκι” (Γεωργίου) δεν το αφήνεις τα φύγει.
Το αναγκάζεις να “ξεράσει”.
Πρωτοπόρος η Ελεύθερη Ώρα.

Η εφημερίδα μας, ήταν η πρώτη που από την αρχή που ξέσπασε το σκάνδαλο της Siemens, με ατράνταχτα στοιχεία, ξετύλιξε το “κουβάρι” αυτού του σκανδάλου.   
Σε πείσμα όλων λοιπόν, η ΕΩ θα συνεχίσει στους επόμενους μήνες να δημοσιεύει ατράνταχτα ντοκουμέντα, τα οποία δεν αποκαλύπτει η Δίκη. Θα σας παρουσιάζει αδιάψευστα ντοκουμέντα, αργά και βασανιστικά για όλους τους εμπλεκόμενους στη Δίκη, αλλά και για εκείνους που επιχειρούν να την χειραγωγήσουν.
Θα ξετυλίξουμε το “κουβάρι” της βρώμικης περιόδου ΄89 - ΄94, περιόδου που και η σημερινή κυβέρνηση “επιχειρεί” να ξεχάσουμε. Αλλά, εμείς έχουμε μνήμη ελέφαντα…

Έγγραφο ντοκουμέντο.

Ξεκινάμε σήμερα, με τη δημοσίευση ενός εγγράφου (από το πλούσιο αρχείο μας) που παρουσιάζει τη σήψη του πολιτικού Συστήματος, αλλά ρίχνει και άπλετο φως στην ανατροπή της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993.
Αυτό το έγγραφο συντάχθηκε στις 12 Ιουλίου 1993 από τον τότε Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου της Siemens, Γρηγόρη Λεωνίδη (απελύθη το 1997 όταν ανέλαβε ο Χριστοφοράκος CIO της Siemens). Να σημειώσουμε ότι ο κ. Λεωνίδης δεν είναι μάρτυρας στη Δίκη και πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να πει πολλά για εκείνη την εποχή, διαφωτίζοντας το έργο της Δικαιοσύνης.
Το έγγραφο απευθυνόταν στον τότε Γενικό Διευθυντή της Siemens, Bernhard Dombek, που η ελληνική δικαιοσύνη “φρόντισε” να μην είναι ούτε κατηγορούμενος, ούτε μάρτυρας (από τη στιγμή που το πάρτι του “μαύρου” χρήματος σε πολιτικά πρόσωπα έγινε επί των ημερών του και αυτός άλλωστε υπέγραψε τη Σύμβαση 8002/1997, μαζί με τον Ηλία Γεωργίου).
Αυτή η επιστολή κοινοποιείται προς γνώση στους: Ηλία Γεωργίου και Χρήστο Καραβέλα (η σειρά στα ονόματα γίνεται με την ιεραρχική ιδιότητα των Γεωργίου-Καραβέλα στην πολυεθνική εταιρεία).

Τι λέει η επιστολή ντοκουμέντο.       

«Το Σχέδιο Νόμου γύρω από την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ πρόκειται να συζητηθεί στο Γ΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής, το οποίο θα ξεκινήσει τις εργασίες του μετά την 24η Αυγούστου. Σ΄ αυτή τη σύνθεση της Βουλής θα συμμετάσχουν οι Αθ. Κανελλόπουλος, Ν. Κλείτος, Απ. Κράτσας, Αρ. Μίμης, Σ. Παπαπολίτης, Στ. Στεφανόπουλος. Αυτοί οι Βουλευτές βρίσκονται πολύ κοντά στο νέο κόμμα “Πολιτική Άνοιξη” ή έχουν τους τελευταίους μήνες δηλώσει την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Σε μια χθεσινή συνέντευξη στο ΣΚΑΪ ο Βουλευτής Στεφανόπουλος, δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Παράλληλα, τόνισε ο Στεφανόπουλος, ότι μέχρι το τέλος της βουλευτικής περιόδου θα παραμείνει Βουλευτής της ΝΔ. Το Σχέδιο Νόμου για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, όπως τονίζεται σε πολλά ΜΜΕ, μπορεί να προκαλέσει στη χώρα πρόωρες εκλογές (Οκτώβριο)».  
Σε αυτό το δακτυλογραφημένο κείμενο, επεμβαίνει την επομένη ημέρα (13/7/93) ένας εκ των παραληπτών, ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνιών της Siemens, Ηλίας Γεωργίου, και σχολιάζει χειρόγραφα:
«Όπως αναμένεται, θα κορυφωθεί η αντίσταση (εννοεί την πώληση του ΟΤΕ). Πολλοί εργάζονται σε αυτήν την κατεύθυνση (;;;;;;). Όμως ο κίνδυνος είναι και παραμένει ακόμη μεγάλος γιατί θα μπορούσε να συμβεί ότι κάποιοι από τους Βουλευτές, μια μέρα πριν από την ψηφοφορία να αλλάξουν γνώμη (έπεται η υπογραφή του κ. Γεωργίου).


Αξίζει να θυμηθούμε!!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 1993, δύο βουλευτές της ΝΔ προσχωρούν στην Πολιτική Άνοιξη, αλλά διατηρούν τη βουλευτική τους έδρα ως ανεξάρτητοι, πρώτα ο Στέφανος Στεφανόπουλος, βουλευτής Ηλείας, και μετά ο Γιώργος Συμπιλίδης, βουλευτής Κιλκίς. Έτσι, η Νέα Δημοκρατία θα απολέσει τη δεδηλωμένη, έχοντας μόνο 150 έδρες στην κοινοβουλευτική της ομάδα. Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προκηρύσσει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο 1993, τις οποίες θα χάσει από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Αντώνης Σαμαράς στιγματίζεται ως «προδότης», αφού οι μητσοτακικοί τού χρεώνουν την πτώση της κυβέρνησης.

Όλες τις πολιτικές εξελίξεις τις γνώριζαν στη Siemens.   

Από αυτό το έγγραφο-ντοκουμέντο που δημοσιεύει σήμερα η ΕΩ, αποδεικνύει ότι η Siemens γνώριζε όλες τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Πράγμα που σημαίνει ότι όλα σ΄ αυτήν την χώρα είναι προμελετημένα και προσχεδιασμένα. Και αυτός που τα μαθαίνει τελευταίος, είναι πάντα ο ελληνικός λαός!!

Ας δείξει αξιόπιστη η κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έριξε κροκοδείλια δάκρυα για την επ΄ αόριστον αναβολή της Δίκης.
Έχει μια τελευταία ευκαιρία για να πείσει τον ελληνικό λαό ότι, δεν μετέχει και αυτή η κυβέρνηση, στο σικέ παιχνίδι.
Να ακυρώσει αμέσως τον επιζήμιο Εξωδικαστικό Συμβιβασμό Siemens – Ελληνικού Δημοσίου, που η ακυρότητά του θα κριθεί από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (εκκρεμεί μήνες λόγω της απεργίας των δικηγόρων).
Άλλωστε, είναι εν τοις πράγμασι άκυρος, από τη στιγμή που η Siemens τον υπέγραψε αμέσως (2 Μαρτίου 2012) και το Ελληνικό Δημόσιο (Γιάννης Στουρνάρας – Υπουργός Οικονομικών) στις 22 Αυγούστου 2012. Όταν υπάρχει σ΄ αυτόν δεσμευτική παράγραφος, που τον καθιστά άκυρο, εάν ένα εκ των δυο μελών δεν υπογράψει εντός 45 ημερών από τη σύναψή του.          

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο