Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΡΚ Θήβας με την Αντιπεριφερείαρχη Βοιωτίας Κα Παπαθωμά για το θέμα της Νούσας

Το Αυτοδιοκητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας δια τετραμελούς αντιπροσωπείας του επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Κα Φ.Παπαθωμά την Τρίτη 29/8/2016 στα πλαίσια στήριξης των κατοίκων της Θίσβης για την άρση της αυθαίρετης απόφασης της ΔΙΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ αποκλεισμού της «κοινόχρηστης οδού» και της χρήσης του αιγιαλού στον όρμο της Νάουσας. Η Περιφέρεια Στερεάς συμμετέχει στην Διοίκηση της ΔΑΒΙΠΕΘΙΒ ΑΕ (διοικητικό όργανο της Βιομηχανικής Περιοχής Θίσβης).

            
 Υπήρξε ουσιαστική ενημέρωση και συζήτηση για τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Θίσβης  (αποφάσεις των Λαϊκών συνελεύσεων), τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, τη διαμεσολάβηση του Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου  όπου σε βάθος τεκμηριωμένα από νομικής πλευράς αποφαίνεται ότι είναι κοινόχρηστος ο δρόμος προς την παραλία της Νούσας στη Θίσβη και ότι είναι παράνομη και καταχρηστική η απαγόρευση της χρήσης των κοινοχρήστων, δρόμου, αιγιαλού και παραλίας από τους κατοίκους. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν και άλλοι επιφανείς νομικοί για το θέμα. Συντάxθηκε ένας πλήρης φάκελος όπου επιδόθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη με όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν.

Η Αντιπεριφερειάρχης επιφυλάχτηκε να τον μελετήσει καθώς και να τον στείλει προς γνωμοδότηση στο Νομικό τμήμα της Περιφέρειας. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την ανεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης για το θέμα. 


ΘΗΒΑ         1/9/2016Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο