Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣΦΗΝΑ ΘΗΒΑΣ: ANTI AΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σε σημερινή ανακοίνωσή του , κάνοντας «μαθήματα ιστορίας» ανάμεικτα με απειλές και ύβρεις, επιχείρησε δήθεν να απαντήσει ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής Βοιωτίας , στην απαίτηση μεγάλου μέρους του Θηβαϊκού λαού να μην βρωμίσει με την παρουσία του την επέτειο του αντιφασιστικού ΟΧΙ.
Φυσικά και δεν θα ανοίξουμε «ιστορικό» διάλογο με τους απόγονους των ταγματασφαλιτών , των δοσίλογων , των μπουραντάδων , των Σούρληδων και άλλων «εθνικών» ηρώων για τους χρυσαυγίτες.
Ένα απλό ερώτημα : Γιατί εδώ κι ένα χρόνο «κάνει την πάπια» για την τραμπούκικη επίθεση την περσινή 28 η Οκτώβρη με θύτη τον ίδιο του τον αδελφό και θύμα τον Σπύρο Πρεβεζάνο;; Έτσι τιμάει η Χ.Α. τις «εθνικές επετείους»;; Έτσι σxεδιάζει να την τιμήσει και φέτος;;
Για την ιστορία , παραθέτουμε τον όρκο του ΕΛΑΣίτη και τον όρκο των Ταγμάτων Ασφαλείας, για να θυμηθεί ο λαός μας γιατί και για ποιόν αγωνίστηκε και αγωνίζεται ο καθένας :
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜΙΤΗ:
“Ορκίζομαι ότι θα αγωνιστώ έως την τελευταία σταγόνα του αίματός μου για την πλήρη απελευθέρωση, ακεραιότητα και ανεξαρτησία της πατρίδας.
Για την περιφρούρηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και την αποκατάσταση και κατοχύρωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του. Για τον σκοπό αυτό θα υπακούω στις πράξεις και αποφάσεις της ΠΕΕΑ και θα εκτελώ ευσυνείδητα και πειθαρχικά τις εντολές και οδηγίες των ανωτέρων μου και θα αποφεύγω κάθε πράξη που θα με ατιμάζει σαν άτομο και σαν αγωνιστή του ελληνικού λαού”
Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ:
"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."

Ας αποκηρύξει τα Τάγματα Ασφαλείας και την αιμοσταγή δράση τους ο Καράκωστας αν μπορεί…
Υ.Γ. Δήμαρχε Θήβας , εσείς και οι σύμβουλοί σας να χαίρεστε τους καλεσμένους σας!!!!

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

 Καλούμε τους Θηβαίους πολίτες να ορθώσουμε το ανάστημά μας , απέναντι στο Φασισμό και τους εκπροσώπους του. Να μην τους επιτρέψουμε να λερώσουν την μνήμη του Αντιφασιστικού Αγώνα και τους νεκρούς του λαού μας.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ 10.00 πμ 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο