Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Συνέδριο για τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς και την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 19 – 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει ότι, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων  στα πλαίσια υποβοήθησης  του έργου των γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών και της  ενίσχυσης γενικότερα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν  Συνέδριο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας  στις 19 – 20 Νοεμβρίου 2016.



Η θεματολογία του συνεδρίου  θα επικεντρωθεί σε προτάσεις για την δημιουργία αναπτυξιακής προοπτικής για τις μικρές επιχειρήσεις, και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα,   και στην αναζήτηση λύσεων των προβλημάτων των γυναικείων συνεταιρισμών.


Τις ημέρες του συνεδρίου στο χώρο του ΣΕΦ θα υπάρχει και εκθετήριο των προϊόντων όλων των Γυναικείων Συνεταιρισμών της χώρας.
Καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες  όπως συμμετάσχουν στο Συνέδριο  προκειμένου να  ενημερωθούν για  πολύ σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη τοπική ανάπτυξη,  την μικρή επιχειρηματικότητα  και  τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς. 
Για περισσότερε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Υπ. Αγροτ Ανάπτυξης & Τροφίμων  κα  Ελένη Τσιομίδου  τηλ 210 2124074.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο