Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση από τον Βουλευτή Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελο Καρακώστα

Με περισσή περιφρόνηση παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες ένα πόλεμο ανακοινώσεων από το μακρύ χέρι του συστήματος( ΚΚΕ και αριστεριστές), με αφορμή την πρόσκλησή μου στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη πόλη της Θήβας.

Θα ήθελα επί τη ευκαιρία αυτή, να επισημάνω τα παρακάτω:


α) Ο Ελληνικός Λαός την 28η Οκτωβρίου, τιμά το ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά προς τους Ιταλούς, το οποίο και  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ αποδεικνύει πως τα ΟΧΙ τα λένε μόνον οι Εθνικιστές. Οι Πατριώτες συνεπώς, έχουν κάθε λόγο να τιμούν τη συγκεκριμένη Εθνική Επέτειο. Οι κομμουνιστές τί ακριβώς εορτάζουν; Την εποχή εκείνη τάσσονταν κατά του πολέμου, καθώς βρισκόταν σε ισχύ το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ.

β) Τόσο τα τσιράκια του Σόρος όσο και η δημοτική παράταξη του  ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (βλέπε ΚΚΕ), με κατηγορούν για τα εγκλήματα των Γερμανών στην Ελλάδα, την περίοδο της κατοχής. Επειδή δεν έχω ούτε μισό Γερμανό συγγενή και επιπλέον κατάγομαι κατά το ήμισυ από το Δίστομο, δεν νιώθω την παραμικρή ανάγκη απολογίας για τα εγκλήματα των Γερμανών στην Πατρίδα μας, τα οποία η Χρυσή Αυγή έχει απερίφραστα καταδικάσει. Αν κάποιοι οφείλουν να απολογηθούν είναι οι κομμουνιστές, των οποίων οι πρόγονοι δολοφόνησαν χιλιάδες Ελλήνων, με πλέον αποτροπιαστικό στη Βοιωτία έγκλημα, εκείνο της στυγερής δολοφονίας 7 Διστομιτών, 17 Αραχωβιτών, 3 Δαυλιωτών και 1 Αθηναίου, τους οποίους οι κομμουνιστές έριξαν στο βάραθρο του Κάρκαρου στον Παρνασσό.

γ) Σαφώς και δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια των κομμουνιστών αναφορικά με την παρουσία μου σε εκδηλώσεις στη Βοιωτία. Το δικαίωμα αυτό μου το έδωσαν οι περήφανοι εκείνοι Βοιωτοί που ανέδειξαν τρίτη πολιτική δύναμη τη Χρυσή Αυγή το 2015 και ο Εθνικός Στρατός που συνέτριψε τους κομμουνιστές στα 1949.
  

Με τιμή
Eυάγγελος Καρακώστας
Βουλευτής Βοιωτίας

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο