Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σε 48 δόσεις η ρύθμιση χρεών σε εφορία και Ταμεία


Ποια είναι η τελική πρόταση της τρόικας για τη ρύθμιση χρεών. Οι συνεπείς οφειλέτες θα ανταμείβονται με επιστροφή τόκων. Αναλυτικά η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι

"Πραγματική" ρύθμιση 48 δόσεων για τα χρέη στην εφορία και κάθε μήνα που περνάει να μειώνεται ο αριθμός των δόσεων ώστε κάποια στιγμή η ρύθμιση να κλείσει και να ενισχυθεί ο χαρακτήρας της ως "τελευταίας ευκαιρίας", είναι η τελική πρόταση της τρόικας προς την κυβέρνηση που αναμένεται να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.
Σύμφωνα με έγγραφο που έχει παραδώσει η τρόικα στην κυβέρνηση και επικαλείται "Το Βήμα της Κυριακής", "για τη ρύθμιση τελευταίας ευκαιρίας οι συνεπείς οφειλέτες θα ανταμείβονται με επιστροφή τόκων".
Προτείνεται επιστροφή του 50% των τόκων κάθε ολόκληρου έτους στην τελευταία δόση του έτους (12η δόση, 24η δόση, 36η δόση και 48η δόση).
Έτσι, το καταβαλλόμενο επιτόκιο θα γινόταν 4,37%, αν δεν αλλάξουν τα τρέχοντα επιτόκια της ΕΚΤ. Η τρόικα προτείνει επίσης μείωση κατά 80% των "παλαιών προσαυξήσεων" σε περίπτωση πλήρους εξόφλησης εφάπαξ.


“News247”

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο