Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Γαλλία: Έγκριθηκε το νομοσχέδιο περί «γάμου» ομοφυλόφιλων!


Οι κοινωνίες της ελευθεριότητας προωθούνται πλέον με κάθε μέσο.. Η Γαλλική Γερουσία ενέκρινε τελικά το νομοσχέδιο περί «γάμου» των ατόμων ίδιου φύλου, παρά την δημόσια κατακραυγή που εκδηλώθηκε με την πραγματοποίηση μαζικών διαδηλώσεων κατά της προτεινόμενης νομοθεσίας.

Την Τρίτη, τα μέλη της Γαλλικής Γερουσίας ενέκριναν με 179 ψήφους υπέρ και 157 κατά, το πλέον «επίμαχο» πρώτο άρθρο του νομοσχεδίου, το οποίο ουσιαστικά «νομιμοποιεί» τον γάμο μεταξύ δύο ατόμων του ίδιου φύλου, αφαιρώντας ουσιαστικά τις ισχύουσες νομικές «διακρίσεις».

Και ο δούρειος ίππος αποκαλύπτεται: ακόμη ένα άρθρο του νομοσχεδίου που αφορά στο δικαίωμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά αναμένεται να τεθεί σε ξεχωριστή διαδικασία ψηφοφορίας (σ.σ. pentapostagma.gr η σταδιακή διαδικασία ψηφοφορίας είναι ακόμη πιο ύποπτη).

Η Γαλλική κοινωνία εξερράγη κατά την ανακοίνωση του προτεινόμενου νομοσχεδίου, αντιδράσεις που οδήγησαν σε μαζικότατη πορεία διαμαρτυρίας στις 24 Μαρτίου, στην οποία σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια καθώς οι δυνάμεις της αστυνομίας επιτέθηκαν με χημικά κατά των πολιτών.

Οι πολέμιοι του νομοσχεδίου υποστηρίζουν ορθά ότι τα παιδιά κατοχυρώνουν θεμελιώδες δικαίωμα να έχουν στη ζωή τους ως στήριγμα τόσο τον πατρικό όσο και τον μητρικό ρόλο, και ότι η έγκριση του νομοσχεδίου θα οδηγήσει στην διάλυση του θεσμού της οικογένειας.

Ας ελπίσουμε ότι η Γαλλική κοινωνία θα αντιδράσει με κάθε μέσο, για να διατηρήσει την υπέρτατη αξία που ονομάζεται οικογένεια.



pentapostagma




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο