Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Συλλήψεις στη Θήβα για πλαστά χαρτονομίσματα


Συνελήφθησαν, χθες (09-04-2013) το μεσημέρι στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 62χρονος ημεδαπός και μία 43χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες οι οποίοι κινούνταν με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 43χρονης, μετέβησαν αρχικά σε αρτοποιείο στην περιοχή Πέτρα Βοιωτίας, όπου αποπειράθηκαν να πληρώσουν αντίτιμο προϊόντος με ένα χαρτονόμισμα των (20€) αμφιβόλου γνησιότητας.
Ακολούθως οι δράστες μετέβησαν σε δύο ακόμη αρτοποιεία στην Αλίαρτο Βοιωτίας, όπου κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά προϊόντων δύο χαρτονομίσματα των (20€) επίσης αμφιβόλου γνησιότητας, πλην όμως λίγο αργότερα έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των δύο αρτοποιείων ο οποίος ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται επί της επαρχιακής οδού Θηβών – Αλίαρτου και τους συνέλαβαν.
Οι δράστες παρελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς που διεξάγει την προανάκριση, ενώ κατασχέθηκαν δύο αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (20€), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


permisospress

thiva online
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο