Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θέλουν να κάνουν τους Έλληνες… νομάδες μέσα στην πατρίδα τους!

Την ώρα που ο κόσμος στενάζει από την ανέχεια, την ανεργία και τα χαράτσια, ήρθε η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου της Trilateral, να μας υπενθυμίσει τις πραγματικές της προθέσεις. Αυξήσεις λοιπόν της τάξης του 9,2% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, κάτι που το εμφανίζουν ως δήθεν... «επιτυχία» (!), καθώς, όπως λένε, η ΔΕΗ ζητούσε αύξηση της τάξης του 20%!!! Φυσικά, τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την επίθεση στα ακίνητα των Ελλήνων πολιτών, μέσω της ανήθικης όσο και αντιλαϊκής επιβολής του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αναδεικνύουν την προσπάθεια που καταβάλλει το σύστημα για να εξουθενώσει τον πληθυσμό και να τον καταστήσει έρμαιο πλειστηριασμών.



Όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν, θέλουν να ανταλλάξουν τον «παλαιό» και γηγενή ελληνικό πληθυσμό, με τους νέους ενοίκους της χώρας, τους λαθρομετανάστες. Στους οποίους, σκοπεύουν σε βάθος χρόνου, να δώσουν όσα σπίτια δεν μπορέσουν να κρατήσουν, μετά τις φορολογικές επιθέσεις, οι γηγενείς. Με λίγα λόγια, βιώνουμε μια πρωτοφανή όσο και εξαιρετικά βίαιη επίθεση κατά των Ελλήνων, με τη συνδρομή όλων των θεσμών. Σκοπός τους είναι η διάλυση του εθνικού κορμού. Οι συνεχείς αυξήσεις των τιμολογίων των πάλαι ποτέ κοινωφελών επιχειρήσεων, δημιουργεί ασφυκτικές συνθήκες για ανθρώπους που είτε είναι άνεργοι, είτε βλέπουν τους μισθούς ή τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται.

Είναι φανερό ότι δεν πάει άλλο και ότι αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις, το ένα μετά το άλλο τα ελληνικά σπίτια, θα βυθιστούν στο σκοτάδι...

Elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο