Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Αφού ΔΕΝ θέλετε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τί ΚΟΡΟΪΔΕYΕΤΕ τον λαό ;;;

Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει αλλά η σελίδα της Βουλής απαγορεύει την αντιγραφή, φωτογράφιση ή αναδημοσίευση των πόθεν έσχες!!!



Μιλάμε για το απόλυτο καραγιοζιλίκι! Έβαλαν δήθεν τα πόθεν έσχες στη σελίδα της Βουλής και όχι μόνο φρόντισαν να τα βάλουν σε flash ώστε να μην μπορούν να αντιγραφούν εύκολα αλλά φρόντισαν στους όρους χρήσης να μας πούνε ότισε λίγο θα τα βγάλουν και απαγορεύεται η φωτογράφιση των σελίδων, η αντιγραφή τους ή η αναδημοσίευσή τους!! Φυσικά σκοπός τους είναι να βάζουν κάθε χρόνο τα καινούργια και να εξαφανίζουν τα παλιά ώστε να μην μπορεί να γίνει σύγκριση ποιος και πότε απέκτησε τι!! Η απόλυτη κοροϊδία της δήθεν διαφάνειας...



Δείτε τι γράφουν στους όρους χρήσης των στοιχείων:

Σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η πρόσβαση στα στοιχεία των ηλεκτρονικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης επιτρέπεται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και επιστημονικής έρευνας.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης γίνονται διαθέσιμες μέσω της διαδικτυακής πύλης της Βουλής των Ελλήνων σύμφωνα με τους όρους χρήσης όπως διατυπώνονται στο παρόν κείμενο καθώς και με τους όρους χρήσης που διέπουν την έντυπη έκδοση των δηλώσεων αυτών. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική μορφή των δηλώσεων αυτών ακολουθεί, μεταξύ άλλων, τους ίδιους περιορισμούς χρονικής διάθεσης και τρόπου χρήσης που ισχύουν και για τις έντυπες μορφές. Η δημοσίευση στον τύπο των ηλεκτρονικών δηλώσεων επιτρέπεται σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 2 παρ.3 του ν. 3213/2003, υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το κείμενό τους και δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

Απαγορεύεται κάθε αντιγραφή ή αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου των ηλεκτρονικών δηλώσεων. Η πρόσβαση στα στοιχεία αυτά επιτρέπεται μόνο μέσω της διαδικτυακής πύλης της Βουλής των Ελλήνων και μόνο με τα τεχνικά μέσα τα οποία έχουν αξιοποιηθεί για το σκοπό αυτό.



Πηγή Dexiextrem
 
απο Antilogos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο