Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΚΗΣ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


Συνελήφθη, στις 10.30, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος οδηγείται αυτή την ώρα στον ανακριτή, όπου θα του απαγγελθούν οι ακριβείς κατηγορίες, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί νωρίτερα, σήμερα το πρωί, σε βάρος του, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Στη συνέχεια θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τη διαδικασία ο κ. Τσοχατζόπουλος μπορεί να λάβει προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να απολογηθεί.
Το ένταλμα εκδόθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου ανακριτή και του εισαγγελέα που ερευνά τα οικονομικά του πρώην υπουργού.
Οι κατηγορίες αφορούν την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών μέσω off shore εταιρειών για την απόκτηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων.
ΒΙΝΤΕΟ:


Ο κ. Τσοχατζόπουλος ελέγχεται για την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του 2010, στο οποίο δεν συμπεριέλαβε το ακίνητο της Δ. Αρεοπαγίτου, θέμα που είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό η Real News.
Κατά τη μεταφορά του στον ανακριτή, ο κ. Τσοχατζόπουλος ανέφερε στους δημοσιογράφους: “Στον ανακριτή πάμε. Θα τα πούμε εκεί.”
Άνδρες της Αστυνομίας είχαν μεταβεί από τις 10 και στο πολιτικό γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου επί των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου 8, προκειμένου να εξετάσουν όσα έγγραφα βρίσκονταν εκεί.
Εντάλματα έχουν εκδοθεί και για άλλα πρόσωπα που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.
enikos.gr

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο