Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Φαήλος: "Οι αρουραίοι του ΠΑΣΟΚ, πήδηξαν στον φασιστοειδή ΣΥΡΙΖΑ"


Γλώσσα που σπάει κόκκαλα από τον γαλάζιο δικηγόρο

Μ εγλώωσα που τσακίζει για μια ακόμη φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτυης αρθρογραφεί στην Δημοκρατία. Ο γνωστός δικηγόρος σχολιάζει το θέμα της βίλα Αμαλία και της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των μεταναστών και της παραβατικότητας.


Ολόκληρο το άρθρο:

"Μόλις ξύσεις λίγο τις στοιβάδες από το κόκκινο, το ροζ ή το μουχλιασμένο πράσινο της πασοκικής συνιστώσας, που μετώκησε σούμπιτη, ή μάλλον κολύμπησε πηδώντας -ως αρουραίος- από τα ρέλια του ναυαγίου των ΓΑΠ-Βενιζέλου προς τη φασιστοειδή απόφυση, που καλείται ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/«Βίλα Αμαλία», θα βρεις το βαθύ μαύρο του ολοκληρωτισμού και του αληθινού φασισμού.

Πώς αλλιώς μπορείς να αποκαλέσεις μια ηγετική ομάδα που θέλει να επιβάλει τις ιδεοληψίες μιας μειονότητας πάνω στην πλατιά πλειονότητα; Ποιος είναι πιο φασίστας, πιο ολοκληρωτικός, από αυτόν που θέτει τα δικαιώματα των λίγων παρανόμων πάνω από τα δικαιώματα των πολλών και νομίμων;

Δεν υπάρχει πιο δικτατορική και αντιδραστική αντίληψη από αυτήν που επαινεί την ανομία και απαιτεί την ανοχή στο έγκλημα, ενώ «καταγγέλλει» την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ναι, είναι «κολοβή», προβληματική και ατελής η Δημοκρατία μας. Ομως έχει νόμους, που τους ψήφισαν οι εκπρόσωποι του λαού σε ελεύθερες εκλογές. Νόμους που τιμωρούν την παράνομη είσοδο στη χώρα, τη διακίνηση λαθρομεταναστών, τη μαστροπεία, το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο, τις κλοπές και τις ληστείες, την κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών βομβών.

Η κυβέρνηση, μέσα στις ζοφερές συνθήκες της οικονομικής κρίσης, προσπαθεί να λύσει ζητήματα της δημόσιας τάξης που χρόνιζαν. Στην κατάληψη της «βίλας Αμαλία» βρέθηκαν ναρκωτικά, εκατοντάδες άδεια μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ρόπαλα και άλλα καλούδια. Στην ΑΣΟΕΕ, μαζί με όλα τα άλλα που βρέθηκαν, αποδείχθηκε αυτό που ήξερε και η «κουτσή Μαρία», ότι λαθρομετανάστες-λαθρέμποροι χρησιμοποιούν τους πανεπιστημιακούς χώρους για να αποθηκεύουν τα λαθραία που απλώνουν με λινάτσες συχνά και μπροστά στα νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων εμπόρων ή νόμιμων μεταναστών! Δεκάδες μπόγοι με το λιανεμπόριο της Καμόρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά την έφοδο της Αστυνομίας.

Κι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/«Βίλα Αμαλία» και η αφασιακή νεολαία του τι κατήγγειλαν; Τους εγκληματίες; Τους βανδάλους; Τους λαθρεμπόρους; Αυτούς που με την παράνομη δράση τους και την αυθαίρετη φυσική παρουσία τους παραβίαζαν και παραβιάζουν και αλλού σωρηδόν την ουσία του πανεπιστημιακού ασύλου και εν γένει τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας; Οχι! Κατήγγειλαν την κυβέρνηση και την Αστυνομία για την εφαρμογή του νόμου! Υπερασπίστηκαν την παρανομία και τους εγκληματίες. Μπουρδούκλωσαν στις φαιδρές και κατάπτυστες ανακοινώσεις τους ανύπαρκτα «δικαιώματα» και φυσικά την αγαπημένη τους επωδό, τη... Χρυσή Αυγή.

Πραγματικά, πιο φασίστας δεν γίνεται. Δεν υπάρχει πιο φασίστας από αυτόν που απαιτεί ανοχή στην κατάλυση της στοιχειώδους νομιμότητας, υπερασπίζεται τους εγκληματίες και τα δικαιώματα των ασήμαντων παράνομων μειονοτήτων σε βάρος της νομοταγούς πλειονότητας. Δεν υπάρχει πιο φασίστας από αυτόν που συμπεριφέρεται με ρατσισμό απέναντι στους Ελληνες και τους νόμιμους μετανάστες υπερασπιζόμενος αδιακρίτως, μέχρι υστερίας και υπόθαλψης, όσους ήρθαν παράνομα στη χώρα και διαβιούν παρασιτικά. Η υπονόμευση του εθνικού και κοινωνικού ιστού είναι ψιλά γράμματα για τα ορφανά του Στάλιν, του Τρότσκι και του κάθε θεωρητικού και αυτουργού του «μαυροκόκκινου» ολοκληρωτισμού.

Στις φυλακές της χώρας μπορούν να κρατηθούν με στοιχειωδώς ανθρώπινες συνθήκες περί τους 8.500 κρατουμένους. Σήμερα στοιβάζονται περί τις 12.500. Από αυτούς το 70% είναι αλλοδαποί και από τους αλλοδαπούς το 90% είναι μουσουλμάνοι. Και φυσικά, η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αλλοδαπών δεν κρατείται για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, ακάλυπτες επιταγές ή…συκοφαντική δυσφήμηση. Κλοπές, ληστείες, φόνοι, όπλα, πρέζα, μαστροπεία κι «άγιος ο Θεός».

Οι «προοδευτικοί» φασίστες, λοιπόν, οι ψωραλέοι λύκοι του εθνομηδενισμού που φέρουν τη δορά της βαριάς αριστεροσύνης, κάνουν την πάπια για τα δεδομένα, για την αληθινή κατάσταση της κοινωνίας και υπερασπίζονται με συκοφαντικό μένος τις κακοφορμισμένες πληγές, που συχνά οι ίδιοι προκάλεσαν με την ανελεύθερη και παρακμιακή κυριαρχία τους στα πανεπιστήμια και στον δημόσιο βίο. Εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ανομία, το «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» και να είναι αυθεντικοί ρατσιστές σε βάρος της πλατιάς πλειονότητας των Ελλήνων και των νομοταγών μεταναστών, προτάσσοντας απίθανα και καταστροφικά ιδεολογήματα. Οπως π.χ. τα «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας μεταναστών», όπου δηλαδή εξόδοις των γονατισμένων Ελλήνων, οι παράνομοι μουσαφιραίοι θα τρώνε, θα πίνουν, θα κοιμούνται και θα μπαινοβγαίνουν όποτε τους καπνίσει. Υπερασπίζονται τους «κοινωνικούς χώρους» και τις «καταλήψεις», όπου αποθηκεύονται μολότοφ, λαθραία, λοστοί, πάει ο μπάφος σύννεφο και ωρύονται για την εφαρμογή των νόμων.

Πόση σχέση έχουν αυτά με την αληθινή πρόοδο, την αληθινή Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Οποιος το βρει κερδίζει «μαϊμού» τσάντα από μουσαφιραίο αδέρφι μας, λιανοπωλητή της Καμόρα και μια παλιά «Αυγή» για προσάναμμα στο τζάκι…"


www.parapolitika.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο