Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Προφυλακιστέος ο Κασιδιάρης

Μόλις ανακοινώθηκε στον βουλευτή Αττικής και εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής,  Ηλία Κασιδιάρη ότι κρίνεται προφυλακιστέος.

Η απόφαση για την προφυλάκιση του Η. Κασιδιάρη, ελήφθη ύστερα από μια μαραθώνια σύσκεψη των εφετών ανακριτριών Κλάπα, Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου,  με την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό την «τροφοδότηση εγκληματικής οργάνωσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Η. Κασιδιάρης είχε απολογηθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.



Η νέα κατηγορία σχετίζεται με τα δυο κυνηγετικά όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ για την προσωρινή του κράτηση αξιολογήθηκαν και άλλα στοιχεία τα οποία προστέθηκαν στη δικογραφία. Ο Η.  Κασιδιάρης θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για πολιτική δίωξη, αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται, την οποία χαρακτήρισε γελοία.

Η απολογία διήρκεσε 1,5 ώρα, με τον κατηγορούμενο βουλευτή της ΧΑ να παραδίδει  σύντομο απολογητικό υπόμνημα και να απαντά  σε ερωτήσεις που αφορούν μόνο στην συμπληρωματική κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Ο Η. Κασιδιάρης δεν είχε στο πλευρό του τον  Παύλο Σαράκη, αλλά ως συνήγορός του τον συνόδευσε ένας εκ των δικηγόρων του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια, Νίκος Αντωνιάδης.


crashonline

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο