Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ανοιχτό κολυμβητήριο στη Θήβα, κλειστό γυμναστήριο στα Οινόφυτα

Υπογράφηκε η προκήρυξη της δημοπράτησης των έργων


 Υπογράφηκε τη Τρίτη, 07 Οκτωβρίου, από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, η προκήρυξη της δημοπράτησης μέσω «Σ.Δ.Ι.Τ.» (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) των έργων έξι (6) ανοιχτών κολυμβητήριων και πέντε (5) κλειστών γυμναστήριων, μεταξύ των οποίων και το κολυμβητήριο της Θήβας και το κλειστό γυμναστήριο των Οινοφυτων. Οι εργασίες κατασκευής προβλέπεται να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015 και θα ολοκληρωθούν μέσα σε δυο έτη…


 Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρει:

 «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αξιοποιείται το εργαλείο της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για την κατασκευή αθλητικών υποδομών, ύστερα από την σχετική εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΓΓΑ, και σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη σήμερα (σ.σ.: Τρίτη, 7/10) από τον κ. Ανδριανό η προκήρυξη της δημοπράτησης 6 ανοιχτών κολυμβητηρίων και 5 κλειστών γυμναστηρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι εργασίες κατασκευής προβλέπεται να ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2015 και θα ολοκληρωθούν εντός δύο ετών.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη αφορά στα:

Ανοιχτά Κολυμβητήρια

Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, Καστοριάς, Κοζάνης, Ηγουμενίτσας, Ασπροπύργου, Θήβας

Κλειστά Γυμναστήρια

Σαμοθράκης, Καστοριάς, Αργους, Σικυωνίων, Οινοφύτων

Το πρόγραμμα κατασκευής αθλητικών υποδομών μέσω ΣΔΙΤ θα συνεχιστεί με άλλα 7 ήδη εγκεκριμένα έργα (4 κολυμβητήρια και 3 γυμναστήρια), ενώ σχεδιάζεται η επέκταση της αξιοποίησης των ΣΔΙΤ σε τομείς όπως η ενεργειακή αναβάθμιση αθλητικών υποδομών, τα συστήματα εποπτείας και ηλεκτρονικού εισιτηρίου, και ο αθλητικός τουρισμός, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία».

Το σχετικό δελτίο Τύπου:
viotiki-ora


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο