Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση για την 22η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 34098/28-11-2014 πρόσκληση για την 22η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  3  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ του 2014, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


1ο. Αποδοχή της απόφασης επανένταξης της πράξης με τίτλο : “Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκος του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα της Θήβας» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Προστασία Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος & Αστικές Μεταφορές – Αντιμετώπιση Κλιματικής Αλλαγής – Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α. 2007-2013, αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου  Διαχειριστή.

2ο. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στην Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Λιδωρίκη Δ.Δωρίδος και ορισμός εκπροσώπου.

3ο. Έγκριση Κανονισμού  Καθαριότητας  του Δήμου Θηβαίων(θέμα από αναβολή- ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ).

4ο. Λήψη απόφασης για την  παραχώρηση μιας θέσης στάθμευσης επί της οδού Π.Δράκου 11 έμπροσθεν των γραφείων της ΔΕΠΟΔΑΘ Α.Ε. για τις ανάγκες της επιχείρησης και ανάκληση της προγενέστερης απόφασης Δ.Σ. 252/2008. (σχετ. η υπ’ αριθ. 103/2014 Απόφασης της Επ. Ποιότ. Ζωής – θέμα από αναβολή - ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ).

5ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανέγερση προτομής του Δημάρχου Ιωάννη Ν.Κτιστάκι και επιλογή χώρου τοποθέτησής της. (θέμα από αναβολή - ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ).

6ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προταθέντος σχεδίου ψηφίσματος από το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, για τη διαδικασία επανελέγχου της μετατροπής των συμβάσεων των υπαλλήλων ορισμένου χρόνου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου στους ΟΤΑ ( θέμα από αναβολή ).

7ο. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.   του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΛΕΥΚΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΣ».

8ο. Λήψη απόφασης  μετά την υπ’αριθ. 813/16-4-2014 ένσταση του Νικολάου Μάνθου κατά της υπ’αριθ. 52/2014 απόφασης Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 434 για την ιδιοκτησία Βενιζέλου Γεωργίου, Κων/νου και Παναγιώτη (σχετ. η υπ’ αριθ. 113/2014 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

9ο. Εξέταση αιτήματος της κ. Τούντα Νικολέττας για τη διακοπή μίσθωσης του με αριθ. 31 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς.


       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο