Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Απεργία πείνας έξω από το Δημαρχείο Θήβας του προέδρου του Αεραθλητικού συλλόγου Θήβας

Σε απεργία πείνας προχώρησε ο πρόεδρος του αεραθλητικού συλλόγου Θήβας, Νίκος Αντωνίου.  Το πρόβλημα.... το παλιό πρόβλημα με τα μισθώματα του χώρου .
Σε δημοτικο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν 4 μήνες, συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει δημογραφική εργασία από τον δήμο στο χώρο του αεροδρομίου ώστε να διαπιστωθεί εάν το μίσθωμα που πληρώνουν είναι υπερβολικό ή όχι για τον χώρο που νοικιάζει ο σύλλογος.  Επίσης είχε συμφωνηθεί ότι θα γίνει αναστολή των διαδικασιών είσπραξης μέχρι να βρεθεί μία λύση.  Τίποτα από αυτά όμως δεν πραγματοποιήθηκε.
Σήμερα όμως το πρωι, όταν ο Νίκος Αντωνίου έφτασε στο χωρο του Αεραθλητικού Συλλόγου, είδε ότι θυροκολλήθηκε κλίση για δύο μισθώματα του χώρου των δύο προηγούμενων μηνών.
Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε απεργία πείνας απέναντι απο το δημαρχείο σημερα το πρωί μέσα στη βροχή σε ένα αντίσκηνο όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ του Ιωάννη Τασιούλη.
Μετά από συνάντηση με τον δήμαρχο Θήβας, κατέληξαν ότι μεσα στην ερχόμενη εβδομάδα κλιμάκιο του Δήμου θα πάει στο χώρο του αεροδρομίου ώστε να γίνουν οι μετρήσεις και να καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.
Ακολουθεί βίντεο με δηλώσεις του Νίκου Αντωνίου και του δικηγόρου του Συλλόγου κ.Καραμαγκιώλη.







e-sterea

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο