Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Εύγε Έλενα Κουντουρά. Δουλειά και αποτέλεσμα χωρίς φανφάρες και τηλεπαράθυρα.

Η διαρκής και ακούραστη μάχη της Έλενας Κουντουρά για τον ελληνικό τουρισμό είναι εντυπωσιακά αποδοτική και αυτό το πιστοποιούν, πλέον, και τα πρώτα στοιχεία για τον Ιούλιο, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα πολύ θετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2015!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε Το ΧΩΝΙ, η επιβατική κίνηση στο…

διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»έχει αυξηθεί κατά 19% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2014, ενώ ο αριθμός των πτήσεων, έχει αυξηθεί κατά 14%!


Παρά το γεγονός ότι ο Ιούλιος ήταν ως τώρα ένας μήνας, αν μη τι άλλο, δύσκολος για την Ελλάδα, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (επιβολή των capital controls) αλλά και των πολιτικών εξελίξεων, η ακούραστη μάχη της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά αποδίδει καρπούς και μάλιστα εντυπωσιακούς.Όχι μόνο δεν υπάρχει πτώση στην κίνηση, υπάρχει άνοδος και μάλιστα θεαματική.

Στο υπουργείο βέβαια, περιμένουν τα επίσημα στοιχεία για ολόκληρο τον μήνα Ιούλιο και μάλιστα αισιοδοξούν, ότι η άνοδος μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η καλύτερη απάντηση σε όσους παπαγάλιζαν χωρίς στοιχεία, περί καταστροφής στον ελληνικό τουρισμό, οι οποίοι διαψεύδονται παταγωδώς, όχι μόνο από τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου, αλλά και από αυτά του Ιουλίου. Μεσούσης δηλαδή, της μεγάλης κρίσης μεταξύ δανειστών κι ελληνικής κυβέρνησης.

olympia


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο