Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Δημιουργία επιτροπών σε όλη την Ελλάδα για τη διάδοση της αλήθειας σχετικά με το Δημόσιο Χρέος

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στην ΑΣΟΕΕ εκδήλωση για το Δημόσιο Χρέος με βάση το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας της Βουλής, με κεντρικούς ομιλητές την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ερίκ Τουσέν.
Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν έχει τις οικονομοτεχνικές γνώσεις για να μπορεί να αναλύσει το χρέος, ενώ εσφαλμένα έχει περάσει στη συνείδηση του ότι χρωστάει και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.
Αγνοεί άλλα ιστορικά παραδείγματα με ζητήματα έρευνας και διαγραφής χρέους, αλλά και τους κανόνες και τα νομικά επιχειρήματα που πηγάζουν από το Διεθνές Δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα απέναντι στις παράνομες και καταχρηστικές απαιτήσεις των δανειστών. Επιπλέον, οι πρώτες εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις της επιτροπής δεν έχουν φτάσει στην κατοχή όλων των πολιτών, αφού τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποβάθμισαν και πολέμησαν με λύσσα την όλη διαδικασία της επιτροπής.
Έχω προτείνει με επιστολή μου προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να δημιουργηθούν επιτροπές που θα διαδώσουν τα πρώτα συμπεράσματα από την επιτροπή, με αντίστοιχες εκδηλώσεις όπως εκείνη της Πέμπτης, σε πολλές πόλεις της Ελλάδος. Σε αυτές, θα κληθούν οι πολίτες, να ενημερωθούν και να συμμετέχουν, να γίνει γνωστό το περιεχόμενο των αποτελεσμάτων και να αποτελέσει η αλήθεια για το χρέος κτήμα του ελληνικού λαού.

 Θανάσης Σκούμας



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο