Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Χρυσό βραβείο για το “i-Bank Simple Pay Spot”

Μεγάλη Επιτυχία για την συνεργασία της RBS με την Εθνική Τράπεζα
Αθήνα, 27.07.15 - Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Balux Prive, η Τελετή Απονομής των  Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά την διάρκεια της τελετής αυτής, η καινοτόμος και πρωτοποριακή υπηρεσία “i-Bank Simple Pay Spot” που αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε κατόπιν στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της RBS, έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Συνεργασία». Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής.


Η υπηρεσία “i-bank Simple Pay Spot” της Εθνικής Τράπεζας, παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, μέσω ειδικής λειτουργίας, που προσφέρεται αποκλειστικά από τα ταμειακά τερματικά της εταιρείας RBS, να εξοφλούν γρήγορα και απλά στο κατάστημα λιανικής της επιλογής τους, με μετρητά ή με τραπεζική κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική), σχεδόν όλους τους λογαριασμούς που αφορούν ενέργεια-ύδρευση-τηλεπικοινωνίες, καθώς και άλλους ειδικούς λογαριασμούς.

Σε επόμενο στάδιο, θα προστεθούν η πώληση άυλου χρόνου καρτοκινητής, οι μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό,  η πληρωμή υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία,  η αποδοχή πληρωμών μέσω e-Wallet, η αποδοχή discount e-coupons μέσω κινητών κ.ά.

Στο δίκτυο των σημείων i-bank Simple Pay Spot, το οποίο αναπτύσσεται πανελλαδικά στη βάση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της RBS, μπορεί να ενταχθεί κάθε κατάστημα λιανικής, προμηθευόμενο ένα από τα ταμειακά συστήματα της RBS, αυξάνοντας έτσι έσοδα και επισκεψιμότητα

startup


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο