Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Καταδίωξαν παράνομους υλοτόμους - Δύο περιστατικά σε λίγες ώρες στην περιοχή των Δερβενοχωρίων

2 φορές μέσα σε λίγες ώρες χρειάστηκε να επέμβουν οι δασικοί υπάλληλοι για να σταματήσουν τη δράση λαθροϋλοτομιών.
Και τα δύο περιστατικά συνέβησαν στην περιοχή των Δερβενοχωρίων. Η περιπολία των υπαλλήλων του δασαρχείου της Θήβας ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, περίπου στις 19:45 εντόπισαν ένα αυτοκίνητο φορτωμένο με ξύλα.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει εκείνος όμως πάτησε γκάζι και προσπάθησε να απομακρυνθεί.
Ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός του αγροτικού, στην προσπάθειά του να ξεφύγει έριξε το αυτοκίνητο σε ένα χωράφι όπου όμως χτυπώντας με μια μεγάλη πέτρα ακινητοποιήθηκε.



Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Οι δασικοί φύλαξαν όλο το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και σήμερα το μετέφεραν στο χώρο του δασαρχείου.
Το αγροτικό δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και άλλα χαρτιά και οι υπάλληλοι ψάχνουν τώρα τον ιδιοκτήτη μέσα από τον αριθμό πλαισίου.

Στην δεύτερη περίπτωση οι υπάλληλοι του δασαρχείου Θηβών εντόπισαν εγκαταλελειμμένα περίπου ένα τόνο κομμένα ξύλα. Τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και τα μετέφεραν στο δασαρχείο, ενώ συνεχίζουν τη προανάκριση για τον εντοπισμό του δράστη.

Η λαθροϋλοτομία είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην περιοχή των Δερβενοχωρίων και πολύ συχνά έχουμε τέτοια περιστατικά. Μάλιστα είναι πολλά τα αυτοκίνητα που κινούνται χωρίς πινακίδες και γιαυτό οι δασικοί ζητούν την συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας.
Παράλληλα ένα σημαντικό πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού. Οι υπάλληλοι δεν επαρκούν για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και η χθεσινή επιτυχία σημειώθηκε χάρις στον εθελοντισμό και την διάθεσή τους να προσφέρουν.


Συλλήψεις για λαθροϋλοτομία στην Βοιωτία από LAMIASTARGR

lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο