Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τα κάλαντα στη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου

Τα κάλαντα στη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και στην Δημοτική Αρχή έψαλλαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων και μαθητές σχολείων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Η Δήμαρχος ευχήθηκε το 2017 να φέρει "Υγεία και Ευτυχία σε όλους", ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την νέα γενιά που συμμετέχει ενεργά σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου. Ιδιαίτερα συνεχάρη τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στην Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων και τα οποία δίνουν μια νέα προοπτική.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος συνοδευόμενη από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκαν το σπίτι των ευχών στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς που πραγματοποιούσε εκδήλωση ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς “ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ” και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Συλλόγου και δημότες.

Κατόπιν, παραβρέθηκε στην αίθουσα του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου στη Λιβαδειά για την καθιερωμένη τελετή ευλογίας της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο