Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού : Σε επιφυλακή ο Δήμος Θηβαίων - χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας & μέτρα αυτοπροστασίας

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) που ισχύει  από  Πέμπτη  5 μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, αναμένονται από το βράδυ της  Παρασκευής 6/1 χιονοπτώσεις και παγετός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων .


Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα . Ειδικότερα, έχει προμηθευτεί αλάτι και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός, μηχανήματα αποχιονισμού και ρίψης αλατιού του Δήμου καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό είναι σε ετοιμότητα για να επέμβουν εάν χρειαστεί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την προστασία των πολιτών παραθέτουμε τα ακόλουθα χρήσιμα τηλέφωνα και οδηγίες για μέτρα αυτοπροστασίας:
Δείτε ΕΔΩ : http://civilprotection.gr/sites/default/gscp_uploads/mountain_snow_2015_01_low_new.pdf  τα μέτρα αυτοπροστασίας από χιονοπτώσεις και παγετό
Χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας :
Τηλέφωνα Δήμου Θηβαίων : 2262-3-50600, 601 ( Τηλεφωνικό Κέντρο) 2262350627 και 2262-0-29250 (Γραφείο Δημάρχου)
Αστυνομία – Τροχαία : 100
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
Νοσοκομείο Θηβών : 22620 24444, 2262-3 -50200-205
ΕΚΑΒ: 166 
Οδηγίες για:
 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟYΣ
Παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι και κυρίως όσοι έχουν τα ποιμνιοστάσια τους σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές του Δήμου Θηβαίων,  να προνοήσουν για την προμήθεια ζωοτροφών εγκαίρως, δηλαδή πριν την έναρξη των φαινομένων.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ
Σε περίπτωση χιονόπτωσης στην πόλη των Θηβών, συνιστούμε σε όλους τους  καταστηματάρχες να μεριμνήσουν με δική τους ευθύνη για τον καθαρισμό του προαύλιου χώρου των  καταστημάτων τους.
ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Παρακαλούνται οι δημότες του Δήμου Θηβαίων σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού, λόγω πιθανής δυσκολίας στην αποκομιδή των απορριμμάτων:

  • Να περιορίσουν τα απορρίμματά τους όσο γίνεται περισσότερο και να τα τοποθετούν μέσα στους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ κάδους ή πηγάδια και τα ανακυκλώσιμα στους ΜΠΛΕ κάδους, εφόσον αυτοί δεν έχουν γεμίσει ακόμα. Διαφορετικά παρακαλούνται να τα κρατούν σε χώρο της οικίας τους προσωρινά και μέχρι να αποκατασταθεί η ομαλή διαδικασία της αποκομιδής.


ΖΗΤΑΜΕ τη βοήθεια και την κατανόηση όλων των Δημοτών.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο