Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για τη “Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α’ φάση)”

Την προγραμματική σύμβαση για το έργο “Βελτίωση τάπητα στίβου δημοτικού σταδίου Θήβας (Α’ φάση) Ν. Βοιωτίας” υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου και του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Νίκου Θηβαίου,  στις 9 Φεβρουαρίου 2017.


Το έργο στοχεύει στη βελτίωση του συνθετικού τάπητα του Δημοτικού Σταδίου Θήβας με την αντικατάσταση αυτού σε κομμάτι του στίβου, που παρουσιάζει εκτεταμένες ζημιές λόγω αποκόλλησης των ρολών του ταρτάν . Ο νέος τάπητας που θα χρησιμοποιηθεί για την επισκευή θα έχει ιδιότητες σύμφωνες με τις προδιαγραφές που ισχύουν για αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Δήμαρχος μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε:

Ευχαριστούμε θερμά τον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού που αναγνώρισε, μετά από σχετικό αίτημά μας, την επιτακτική ανάγκη για παρέμβαση σε μία πολύ σημαντική αθλητική εγκατάσταση για την πόλη της Θήβας, η οποία φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις στίβου πανελλήνιας εμβέλειας, όπως το Grand Prix.  Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε και προωθούμε τον αθλητισμό, αρχής γενομένης από τις υποδομές του, στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μας. Ευχαριστώ, επίσης, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για τις άμεσες ενέργειες προκειμένου να συνταχθεί η τεχνική περιγραφή του έργου και να υποβληθεί η πρότασή μας στο Υπουργείο για χρηματοδότηση”.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο