Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου από την Δημοτική Παράταξη «Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης» για την απάντηση του Δημάρχου

“Κανένας ποτέ δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του”
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Η απάντηση του Δημάρχου στην καταγγελία μας για όσα αφορούν την κοινωφελή εργασία, δικαιώνει όλους όσους ανέκαθεν υποστήριζαν, ότι όλα γίνονται υπό την ανοχή ή και την έγκριση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.
Τα αναφερόμενα στην προσχηματική αναζήτηση τεκμηρίων, για την δήθεν διερεύνηση των υπευθύνων για τον “εμπαιγμό” ανενημέρωτων συμπολιτών μας και την “άγρα ψήφων” που καταγγείλαμε, μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ενώ και τα δύο είναι κοινωνικά, πολιτικά και ηθικά κατακριτέες πράξεις, δεν κατατάσσονται νομικά στα ποινικά αδικήματα.

Οι συνδημότες μας βιώνουν οι ίδιοι και είναι αυτοί που μας καταγγέλλουν παραλείψεις, λάθη και κοινωνικές αδικίες της Δημοτικής Αρχής, ζητώντας από μας πολιτική παρέμβαση, όπως οι κανόνες τις Δημοκρατίας επιτάσσουν. Εάν οι ίδιοι επιλέξουν για κάποιες περιπτώσεις το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι δική τους απόφαση και όχι δική μας.
Έτσι κι αλλιώς όμως η ευαισθησία και η ευθιξία της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου δοκιμάζονται από αντιδράσεις τέτοιου τύπου.
Δημοτική Παράταξη  « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο