Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Tο παιδί άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο

Εγκλημα στην Καλλιθέα


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ


Μπροστά στα μάτια του τετράχρονου κοριτσιού της εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας μια φορά στο κεφάλι, την 33χρονη γυναίκα ο άγνωστος δράστης του άγριου εγκλήματος, την Τρίτη, στην Καλλιθέα. Λίγα λεπτά νωρίτερα το μικρό παιδί είχε ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος στον άνθρωπο που σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Σε κατάσταση σοκ και έχοντας στο μυαλό του ακόμα την εικόνα της μητέρας της πλημμυρισμένη στα αίματα μπόρεσε να πει απλά στους αστυνομικούς ότι ο δράστης φορούσε μάσκα. Κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως μπορεί δράστης και θύμα να γνωρίζονταν.




Το έγκλημα έγινε στην οδό Αιγέως 63 στην Καλλιθέα. Μοναδική αυτόπτης μάρτυρας η τετράχρονη κόρη του θύματος, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το δεύτερο παιδί της 33χρονης, ένα βρέφος εννέα μηνών. Ο σύζυγος της γυναίκας την στιγμή εκείνη εργάζονταν σε βιοτεχνία στο Κολωνό και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για την δολοφονία της γυναίκας του. Σύμφωνα με πληροφορίες στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είπε πως «η σύζυγός μου που εργάζονταν ως υπάλληλος σε χρηματοοικονομική εταιρεία στην Καλλιθέα δεν μου είχε πει ποτέ να έχει διαφορές με κανέναν ή να την έχουν απειλήσει».



Οπως έχει προκύψει από την μέχρι τώρα έρευνα των αστυνομικών λίγο μετά τις 12:00 ο δράστης χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον 3o όροφο πολυκατοικίας. Την πόρτα άνοιξε το τετράχρονο κορίτσι και όπως είπε στους αστυνομικούς είδε έναν άνδρα με μάσκα. Ο δράστης είχε έναν έντονο διάλογο με τη γυναίκα που πήγε αμέσως στη πόρτα να δει ποιος είναι και ξαφνικά εκείνος την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι με πιστόλι των 7,65 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.



Το γεγονός πως ο άνθρωπος που τη σκότωσε ανέβηκε έως τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας δείχνει πως είτε βρήκε την πόρτα εισόδου ανοικτή είτε χτύπησε το κουδούνι, και επειδή η γυναίκα τον γνώριζε, του άνοιξε. Επίσης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ζήτησε από κάποιο άλλο ένοικο της πολυκατοικίας να του ανοίξει προσποιούμενος τον ταχυδρόμο ή κάποιον άλλο ένοικο που είχε ξεχάσει τα κλειδιά του.



Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα του εγκλήματος και εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Πιθανολογούν πως ο δράστης «κρύβεται» σε άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος και για αυτό θα αναζητήσουν ανθρώπους στους οποίους ενδεχομένως η 33χρονη είχε εκμυστηρευτεί εάν κάποιος την είχε απειλήσει ή εάν είχε διαφορές με κάποιους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο