Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη υπηκόου Αλβανίας, για κλοπές αυτοκινήτων κατ’ εξακολούθηση.Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 26-12-2010, στη Λιβαδειά Βοιωτίας, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, κάτοικος Λιβαδειάς και αναζητείται ένας (1) ακόμη ομοεθνής του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 26-12-2010, στη Λιβαδειά Βοιωτίας, αποπειράθηκαν από κοινού να αφαιρέσουν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ηλικίας 53 ετών, κατοίκου Αγ. Δημητρίου Βοιωτίας. Κατά την προσπάθειά τους να παραβιάσουν την πόρτα του οδηγού, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και τράπηκαν σε φυγή.Μετά από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίσθηκε πλησίον του χώρου ο 24χρονος δράστης, ο οποίος και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.Εξεταζόμενος ο προαναφερόμενος δράστης, ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο συνεργό του αναζητείται.Από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι δράστες, κατά το παρελθόν είχαν αφαίρεσει και τα κάτωθι οχήματα:

Ø Την 14/15-09-2009, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, κατοίκου Λιβαδειάς,


Ø Την 11/12-12-2009, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής, κατοίκου Λιβαδειάς,


Ø Την 11/12-03-2010, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού, κατοίκου Λιβαδειάς,

Ø Την 11-09-2010, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής, κατοίκου Λιβαδειάς.Ο δράστης, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, κατά το παρελθόν.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο