Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ιτέα: Εντοπίστηκε πλοίο με 2.000.000 λαθραία τσιγάρα!

Πέντε ακόμη άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση εντοπισμού του πλοίου σημαίας Ουκρανίας το οποίο και μετέφερε περισσότερα από 2.000.000 λαθραία τσιγάρα και εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Ιτέας.


Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της λαθρεμπορίας τσιγάρων, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, ύστερα από αξιοποίηση διαθέσιμων πληροφοριών, από το ...

προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Λιμενικού Σώματο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Λιμενικής Αρχής Αιγίου και του Γραφείου Ασφάλειας Πατρών, δέκα αλλοδαποί, ουκρανικής υπηκοότητας, μέλη πληρώματος του M/V «GENERAL ARSHINTSEV» σημαίας Ουκρανίας.


Το πλοίο εντοπίστηκε από προσωπικό ανωτέρω Υπηρεσιών επί ακτής Γαλαξιδίου, όπου ανέμενε φορτηγά οχήματα για την εκφόρτωση 4.033 χαρτοκιβωτίων τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών (περίπου 2.000.000 τσιγάρων).

Το M/V «GENERAL ARSHINTSEV», το οποίο σύμφωνα με τα έγγραφα που έφερε είχε αποπλεύσει από Αμμόχωστο Κύπρου, συνοδεία πλωτού περιπολικού, οδηγήθηκε για έλεγχο στο λιμάνι της Ιτέας.





Επιπλέον σήμερα το πρωί η Λιμενική Αρχή Γαλαξιδίου κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών προέβησαν στη σύλληψη πέντε ημεδαπών, οι οποίοι συμμετείχαν ως οδηγοί τεσσάρων φορτηγών οχημάτων και ενός επιβατηγού ιδιωτικής χρήσης, στην υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων.



Πηγή: AttackTv.gr
ENPATRAIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο