Κυριακή 3 Απριλίου 2011

1η Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σωματείων και Οργανώσεων

ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2004, ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ, ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.




ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ.



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.



Οι Οργανώσεις:

Κίνηση Εκτοπισμένων Γυναικών - Κίνηση Προσφύγων & Εκτοπισμένων Μανάδων - Σωματείο Ελεύθερος Άγιος Αμβρόσιος - Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια - Παγκύπρια Γυναικεία Κίνηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - Κίνηση για Ελευθερία & Δικαιοσύνη στην Κύπρο - Παγκύπριο Αντικατοχικό Κίνημα - Κίνηση για τη Σωτηρία της Κύπρου - Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης



Κύπρος, 1η Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ




ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...



ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...



Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Πάνος Ιωαννίδης

Πρόεδρος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο