Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ακούστε ''σομον'' ανθρωπάκια του ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

mikrasiatis.gr
Κανείς μετανάστης που ζει και εργάζεται στην Θήβα δεν διώχτηκε, κανείς στην πόλη της Θήβας δεν είναι ρατσιστής, χρόνια συμβιώνουμε με τους μετανάστες από όπου και να κατάγονται, και εκείνοι ελευθέρα κινούνται στην πόλη έχοντας τα αυτονόητα σε όλους τους τομείς, έχουν χώρους λατρείας έχουν εργασία έχουν περίθαλψη, και ζούνε αρμονικά μαζί μας χωρείς να υπάρχουν προβλήματα.




Αυτό ώμος που γίνεται στον παλαιό συνοικισμό είναι άλλο, εκεί είναι ένα άντρο λαθρομεταναστών που χωρείς να φταίνε και αυτοί οι άνθρωποι, έχουν πέσει θύματα επιτηδείων
 που σκοπό έχουν το κέρδος στοιβάζοντας 30 άτομα σε ένα δωμάτιο που δεν έχει προδιαγραφές να κατοικήσει κάποιος, που αν πάσα ώρα μπορεί να καταρρεύσει και να σκοτωθούν άνθρωποι, τέτοια παραπήγματα γκρέμισε ο Δήμος! και οι λαθρομετανάστες είχαν ενημερωθεί από καιρό, και μάλιστα με την συνεργασία μεταναστών που ζει στην Θήβα.



Αλλά εσείς έχετε μάθει να δημιουργείτε εντυπώσεις... εσείς! έχετε μάθει να εκμεταλλεύεστε αυτούς τους ανθρώπους, να τους βάζετε να κάνουν απεργία πείνας να τους έχετε εργαλεία του κόμματος σας.



Αν θέλετε να λειτουργήσετε σαν επαγγελματίες... αν είστε! να έρθετε και να στηρίξετε τους εργαζομένους του ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ που χάνουν κάθε μέρα την γη κατο από τα πόδια τους, και άλλον πολιτών της Θήβας που έχασαν τις δουλειές τους και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.
thivagr.blogspot.com
ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.


viotiablogs.gr










thiva-press.blogspot.com




















thiva nikolas
 
πατήστε το λινκ δείτε την σελίδα τους
http://socialworkaction.wordpress.com/2011/03/30/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%84/#comment-23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο