Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Κάποτε έγραφα ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα

Πλέον είμαι βέβαιος ότι τίποτα δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα. Είμαι βέβαιος ότι κάτι βάζουν στο νερό, μας ψεκάζουν, μας "χαπακώνουν" με τις... τροφές. Έχει εκτυλιχθεί μπροστά μας το χειρότερο πραξικόπημα μετά τη χούντα των συνταγματαρχών, ένα πραξικόπημα που θα οδηγήσει στην καταστροφή της χώρας για δεκαετίες. Βλέπουμε τη σύνθεση κυβέρνησης, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υπουργό ΧΩΡΙΣ καμία έγκριση ή νομιμοποίηση από τον Ελληνικό λαό. Μια κυβέρνηση που θα υπογράψει την υποτέλεια, εκχώρηση των πάντων και την πολιτική της χώρας μέχρι το 2050.








Είδαμε πλέον τον απόλυτο εκχυδαϊσμό των εταίρων (από το εταίρες) οι οποίοι ευθέως πλέον μας τα χώνουν, διορίζουν επιτρόπους, χαράσσουν πολιτικές σε μια χώρα που δεν τους ανήκει. Η κοινωνία απαθής! Στο σύνταγμα δεν είναι πλέον ούτε οι παλιές καλές "αλητοπαρέες" των 20 ανθρώπων που πίναμε και καμιά μπύρα. Τίποτα! Σύνταγμα DEAD!






Λαμβάνω καθημερινά στο κινητό μου μηνύματα, κλήσεις όπως και εκατοντάδες email, μηνύματα στο Facebook, twitter με την ίδια ερώτηση: "και τώρα Θωμά τι κάνουμε?"






Απίστευτο! Αυτό το "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" είναι μύθος. Μια χαρά μπορεί να πεθάνει αν εμείς μείνουμε καναπεδάτοι κάνα 6μηνο ακόμα. Έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης απίστευτοι πολιτισμοί στην ανθρώπινη ιστορία. Πολιτισμοί με τέχνες, επιστήμες, θρησκείες και απίστευτα μνημεία. Αυτή είναι και οι δική μας μοίρα? Να μείνουν οι πέτρες για να μας θυμούνται οι γενιές των επόμενων χιλιετιών?






Τι θα λένε. Εδώ έζησε για χιλιάδες χρόνια ένας απίστευτος πολιτισμός αλλά χάθηκε όταν ο λαός του έπαθε παράλυση, αμνησία, καναπεδίαση? Τι στην ευχή θα λένε οι ιστορικοί του μέλλοντος?






Αγωνίζομαι με όσα μέσα έχω (διαδίκτυο, τηλεόραση, δρόμοι, πλατείες, συνελεύσεις κτλ) εδώ και 540 μέρες. Δεν θα το βάλω κάτω ποτέ. Είναι υποχρέωσή μου να χρησιμοποιήσω όσα και όποια όπλα έχω. Να συμβάλω και εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις.






Γιατί δεν κάνουν οι υπόλοιποι το ίδιο. Έχουμε πολύ ικανούς ανθρώπους σε αυτή τη χώρα (και εκτός χώρας). Τι στην ευχή κάνουν όλοι αυτοί? Που είναι οι άνεργοι? Οι φοιτητές? Οι εφοπλιστές? Οι καλλιτέχνες? Οι συγγραφείς? Οι μαθητές? Οι ημιαπασχολούμενοι και μπλοκάκιαδες? Οι άστεγοι? Οι απλήρωτοι?






Τι διάολο γίνεται σε αυτή τη χώρα? Τι μας έκαναν και καταντήσαμε έτσι? Δεν μπορεί. Βλέπω έναν εφιάλτη.






Ας με τσιμπήσει κάποιος να ξυπνήσω στην πραγματική Ελλάδα. Την Ελλάδα στην οποία αυτή τη στιγμή είναι 6.000.000 πολίτες στο δρόμο και αγωνίζονται για πραγματική δημοκρατία. Πολίτες που πανηγυρίζουν την αποτυχία του "πειράματος Ελλάδα". Τους πολίτες που αποτέλεσαν τον εφιάλτη των τραπεζών.


papatolis.blogspot.com

tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο