Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το Άγνωστο Βιογραφικό του κ.Παπαδήμου !!!

Ο νέος, εντολοδόχος, πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος γεννήθηκε το 1947 στην Αθήνα, με οικογενειακή καταγωγή από τη Δεσφίνα Φωκίδας.
Γράφει ο Παρασκευάς
Όσο κάθισε κοντά στους γονείς του, βοηθούσε τον πατέρα του στις αγροτικές εργασίες στο χωριό μέσα στα χωράφια όπου και σφυρηλατήθηκε ο χαρακτήρας του στο να γίνει υπερασπιστής του αγώνα για τον μόχθο του αγρότη,του εργάτη…
και γενικά του κατατρεγμένου.
Το 1960 δεκατριών χρονών ήρθε στον Πειραιά και πήγε στο νυχτερινό γυμνάσιο Κερατσινίου γιατί την ημέρα δούλευε στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη ως βοηθός ηλεκτροσυγκολλητή, το απόγευμα πούλαγε κουλούρια μπροστά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.
Από μικρός εντάχθηκε στο ΚΚΕ και μάλιστα έφτασε να γίνει γραμματέας της κομματικής οργάνωσης βάσης στα Ταμπούρια. Επί δικτατορίας μετείχε σε αντιδικτατορικές οργανώσεις που τις χρηματοδοτούσε ο Φιντελ Κάστρο και ο πρόεδρος την βόρειας Κορέας τον οποίο δεν θυμάμαι τώρα πως τον λένε.
Διαφώνησε με τον Αλέκο Παναγούλη για το αν έπρεπε να βάλουν βόμβα στον Παπαδόπουλο. Η άποψη του ήταν να τον συλλάβουν και να τονκρεμάσουν για παραδειγματισμό.
Αυτή η διαφωνία τους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, κατηγόρησε τον Αλέκο Παναγούλη ως αγωνιστή του γλυκού νερού και αποχώρησε.
Λέγεται ότι στον ραδιοφωνικό σταθμό του πολυτεχνείου στον οποίο εκφωνήτρια ήταν η γνωστή οδοντίατρος-αγωνίστρια Μαρία Δαμανάκη, οΛουκάς κρατούσε την κονσόλα του ήχου και έκανε τα μιξαζ.
Ποτέ δεν το επιβεβαίωσε από μετριοφροσύνη.
Τελείωσε το εξατάξιο νυχτερινό με άριστα και τον έστειλε το ΚΚΕ με υποτροφία στο πανεπιστήμιο της Μόσχας .
Το 1975 διατέλεσε καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Μόσχας όπου και κάθισε μέχρι το 1981. Εχει πλούσιο συγγραφικό έργο, να αναφέρω μετρικούς τίτλους .
Το τραπεζικό σύστημα οι σύγχρονοι κλέφτες.
Καπιταλισμός και τα πιράνχας του χρήματος.
Ταξική πάλη, ενότητα ο μόνος δρόμος.
Σοσιαλισμός το σύστημα του μέλλοντος.
Θάνατος στ΄ αφεντικά.
Και αλλά πολλά…

Χόμπι του είναι να περνά τις διακοπές του στην Κούβα και να βοηθά τον λαό της Κούβας στην συγκομιδή του καπνού αφιλοκερδώς.
Για αυτό έχει τιμηθεί από τον Φιντελ Κάστρο με τον μεγάλο σταυρό της Επανάστασης. Εξ αυτού του λόγου είναι και ανεπιθύμητος από την Αμερική.
Το 1989 αποχώρησε από το ΚΚΕ θεωρώντας ως μεγάλο λάθος που δεν εισακούσθηκε η πρόταση του να εξαγοράσει η Τυποεκδοτική τους New York Times και να μετατρέψει τον τηλεοπτικό σταθμό 902 σε al jazeera στην Ευρώπη αυτή ήταν και η αιτία που αποχώρησε από τον Περισσό.
Παρά τις αλλεπάλληλες κλίσεις από τον Περισσό να ξανά-ενταχθεί στο κόμμα είναι αρνητικός, διαμηνύοντας ότι ετοιμάζει νέο κόμμα το οποίο θα έχει ιδεολογική πλατφόρμα κάτι ανάμεσα στο ΚΚΕμ.λ. και στο Επαναστατικό Τροτσκιστικό.
Ινδάλματα του είναι ο Μπακούνιν, ο Στάλιν, ο Φιντελ Κάστρο, ο Σοσλώφ…αφίσες των οποίων έχει στο τοίχο του υπνοδωματίου του.

Πολλές φορές πίνει τον καφέ του με τον εκδότη του ΑΡΔΗΝ τον Γιώργο Καραμπελιά στα Εξάρχεια, και, που και που τα λέει και με τον Νίκο Αλεφαντο για θέματα διαιτησίας.
Στόχος της ζωής του είναι η διάλυση του παγκοσμίου καπιταλισμού και έτσι μεθόδευσε σαν διοικητής στη τράπεζα της Ελλάδος πλαστά οικονομικά στοιχεία για την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ παγιδεύοντας τον Κώστα Σημίτη,τηνGoldmansacks και τους ετέρους μας στην Ευρώπη και όλο το τραπεζικό σύστημα σε μια τρελή περιδίνηση.
Αργότερα όταν μαθεύτηκε ο ρόλος του έφυγε κακήν κακώς και έκτοτε είναι άνεργος .
Τα πρωινά γυμνάζεται στο σπίτι του ακούγοντας αντάρτικα τραγούδια του αξέχαστου Πάνου Τζαβέλα καθώς και Νικόλα Άσημο.
Η σεμνή σύζυγος του έχει εκμυστηρευθεί σε δημοσιογράφο της εφημερίδας ¨η προλεταριακή σημαία¨ ότι κάτω από το κρεβάτι του έχει ένα όπλο και μόλις ξεκινήσει η επανάσταση στην Ελλάδα θα πάρει τα βουνά από τους πρώτους.
Ένας από τους όρους που έθεσε στα κόμματα είναι να πλαισιωθεί από στελέχη Πρώτης Γραμμής όπως π.χ από τον ΛΑΟΣ ζήτησε τον κύριο Γιάννη Δαραβίγκα και ο κύριος Καρατζαφερης του είπε ότι θα δει αν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο που έχει ο κύριος Δαραβίγκας με τον Στέφανο Χίο καθότι συμμετέχει στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΙΟ ως στουντιαρχης .
Από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε ή τον Κιμωνα τον Κουλούρη ή τον Χάρη Πασβαντιδη, από την Ν.Δ. δεν ζήτησε κάποιον ονομαστικά διότι εκεί είναι…όλοι ιδίου υψηλού επιπέδου .

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι…στην εθνική αντίσταση ΄40 -΄44 ήταν συναγωνιστής μαζί με τον σημερινό πρόεδρο της δημοκρατίας , και ότι θα πήγαιναν μαζί και στη ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου αλλά ουδέποτε ειδοποιήθηκαν, άλλωστε τότε η ενημέρωση ήταν δύσκολη.
Τον Λουκά εγώ τον έκανα λάικ.
Το σκίτσο από τον ΣΤΑΘΗ στην enet.gr

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο