Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το φορτηγό της Τρόικα …πάτησε τον Βορίδη

Τον πάτησε … τρελό φορτηγό τον Βορίδη καθώς μετά τη συνάντησή του με την τρόικα υπήρξε διάσταση απόψεων σε ότι αφορά την απελευθέρωση του επαγγέλματος των φορτηγατζήδων. Ο κ. Βορίδης παρουσίασε μια πρόταση στους τροικάνους που έλεγε ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί ως προς την εθνικότητα των ιδιοκτητών φορτηγών. Η τρόικα αντέδρασε και από χθες ξεκίνησε ο ψυχρός πόλεμος. Δεν πέρασαν όμως ούτε 24 ώρες ώστε να καταλάβει ο Βορίδης ότι οι δανειστές μας δεν είναι…
ΛΑΟΣ. Έβαλε λοιπόν την ουρά στα σκέλια και κατέθεσε πριν από λίγο τροποποίηση σύμφωνα με την οποία δεν υφίσταται κανένας περιορισμός και μπορεί να παίρνει όποιος θέλει άδεια.



Μπορεί να αποδεικνύεται ότι η τρόικα για ακόμη μια φορά κάνει κουμάντο στην Ελλάδα, κι αυτό να είναι διόλου τιμητικό για τη χώρα μας. Όμως, από την άλλη οι τζάμπα μαγκιές του Βορίδη και του Καρατζαφέρη είναι πολύ αστείες. Αν διαφωνούν ας φύγουν από την κυβέρνηση Παπαδήμου να πάμε και γρηγορότερα σε εκλογές. Αλλά να φωνάζουν απλά για να ακούγονται και μετά να κάνουν κωλοτούμπες, αυτό πάει πολύ.

Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο