Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αποκάλυψη – σοκ: Η ΚΟΠΑ αναλαμβάνει την ευθύνη για το κατεστραμμένο αμπέλι του Μπουτάρη.

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία
Με μία λιτή προκήρυξη που στάλθηκε στο προσωπικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η οργάνωση “ΚΟΠΑ” (ΚΟινότητα Πυρομανών Αλγερίας), αναλαμβάνει την ευθύνη για τον βανδαλισμό και την καταστροφή του αμπελώνα ιδιοκτησίας Ιωάννη Μπουτάρη.
Το αμπέλι βρίσκεται στην περιοχή του Αμυνταίου στη Φλώρινα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά εκατομμυρίων. Διότι ως γνωστόν, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είναι λέχρα λαϊκούρα αριστερολούμπεν καραγκιοζαγωνιστής να περιμένει τον μισθό του για να ζήσει. Πιστός όμως στην απέχθεια του για την καπιταλιστική κοινωνία, είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, καθώς η προηγούμενη εταιρεία που συμμετείχε και έφερε το όνομα του (Ι. Μπουτάρης και Υιός), φιγουράριζε στην λίστα των μεγαλοφειλετών του ΙΚΑ. Προφανώς για λόγους κοινωνικού αγώνος αφού όπως βλέπουμε, λεφτά έχει.

Αυτός φαίνεται ήταν και ο λόγος που η ΚΟΠΑ προέβει σε αυτή την ενέργεια: “Το καθεστώς Κουτρουμάνη μας στέρησε τα ευεργετήματα του νόμου ως νομοταγείς πυρομανεις. Ζητούμε άμεσα την υπαγωγή του ευγενούς κλάδου των πυρομανών στους ανθρώπους με αναπηρία. Οι πυρομανείς οικονομικοί μετανάστες έχουν προσφέρει πολλά στην Ελλάδα, αφού έβαλαν το λιθαράκι τους στην πτώση της βρωμερής κυβέρνησης Καραμανλή. Δουλέψαμε σκληρά, από την Λακωνία μέχρι την Εύβοια, από την Αττική μέχρι την Ηλεία για να τον γκρεμίσουμε. Αυτό είναι τώρα το ευχαριστό τους.

Αν ρατσιστές ξενόφοβοι σαν τον Μπουτάρη πλήρωναν τις εισφορές τους, εμείς θα παίρναμε ακόμα τα επιδόματα μας. Απαιτούμε τώρα από την κυβέρνηση Παπαδήμου για την οποία τόσο αγωνιστήκαμε, να αποκαταστήσει την αδικία”

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση στην προκήρυξη της, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι ο Ι. Μπουτάρης δεν είναι πλέον στην “Ι. Μπουτάρης” που φέρεται να χρωστά μεγάλα ποσά.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μπαίνει στο στόχαστρο μεταναστευτικών / αντιρατσιστικών οργανώσεων. Όλοι θυμόμαστε την οργισμένη αντίδραση της “ΕΠΕΡΩΤΑ” (Ενεργοί Πολίτες Ενάντια στον Ρατσισμό, στους ΩΤορινολαρυγγολόγους και την Αραχνοφοβία) που την είχαμε μεταδώσει πρώτοι εδώ: Ρατσιστική πρόκληση από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Χέρι – χέρι ο Μπουτάρης με τους ακροδεξιούς και τους χριστιανοταλιμπάν.

Θα πρέπει πάντως κάποια στιγμή ο Μπουτάρης να σεβαστεί τους οικονομικούς μετανάστες που τον ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία για μία Θεσσαλονίκη που θα σέβεται τα δικαιώματα όλων. Κυρίως των πυρομανών της Αλγερίας.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο