Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

"Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας": Ημερίδα για τη "ΖΕΙΑ"ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΗΒΑΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΘΗΒΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΒΑΘΜΙΔΩΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΜΦΕΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ, ΤΟ 1973, Ο ΤΟΤΕ ΕΦΟΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΗΒΩΝ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ, ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ, ΑΔΕΛΦΩΝ, ΖΗΘΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΕΙΩΝΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΥΛΗΣ ΘΗΒΑΣ.
Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Θ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΖΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΖΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ  ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ (ΚΟΛΛΑΣ), Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΑΝ ΤΡΟΦΗ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ  ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΨΩΜΙ ΖΕΑΣ. ΤΑ ΔΕ ΛΟΙΠΑ  ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ. ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΕΙ Η ΖΕΑ.
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΖΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟΥ. ΟΛΕΣ ΔΕ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΧΥΑ ΖΕΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΌ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΒΕΡΟ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ
''ΕΘΝΑΡΧΗ'' ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;  EINAI KAI AYΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΠΑΝΑΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΕΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΠΑΜ- ΒΙΤΑΛΗΣ Κ.Α.).
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ;
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ DINGEL, ENΩ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΗΝ  ΛΕΝΕ FARO. Η ΔΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤRITICUM DICOCUM.
ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΠΟΡΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΠΟΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΘΗΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ.
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΖΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

Αυτόχθονες Έλληνες


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο