Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 7175/7-3-2014 πρόσκληση για την 6η Τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  12  ΜΑΡΤΙΟΥ  του 2014, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


1ο. Καθορισμός αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου Ιωάννη Κτιστάκι για ενέργειές του ενώπιον του ΣτΕ επί της από 12-11-2012 αίτησης ακύρωσης του Δήμου κατά της υπ΄αριθ. πρωτ. 1712/70133/13-6-2012 απόφασης της Γεν.Γραμ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος  με την οποία εγκρίθηκε το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) της Δημοτικής ενότητας Θήβας Δ.Θηβαίων.
2ο. Παραλαβή Α’ σταδίου μελέτης ΣΧΟΟΑΠ του Δ.Πλαταιών και επιλογή σεναρίου.
3ο. Έγκριση 3ης παράτασης εργασιών του έργου με τίτλο : «Κατασκευή ανάπλασης οδού Πινδάρου Δήμου Θηβαίων» με ΜΙS 431318.
4ο. Έγκριση 2ου και Τελικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου με τίτλο : «Κατασκευή ανάπλασης οδού Πινδάρου Δήμου Θηβαίων».
5ο. Έγκριση του 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνκα εργασιών του έργου με τίτλο : «Δημοτική οδοποιία».
6ο. Λήψη απόφσης για την έγκριση ή μη της διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης κοινόχρηστου χώρου στον αιγιαλό των Τοπικών Κοινοτήτων Χωστίων, Λεύκτρων, Δομβραίνας και Ξηρονομής Δήμου Θηβαίων, για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής.
7ο. Λήψη απόφασης για την επιστροφή χρημάτων λόγω διπλής πληρωμής λογαριασμού ύδρευσης στην Ταμειακή Υπηρεσία και ΕΛ.ΤΑ. στον Μεϊδάνη Ιωάννη του Αθανασίου και στην Λοχαϊτη Αγγελική του Αλέξανδρου.
8ο. Επιστροφή παραβόλου οικοδομικής άδειας, άρθρο 23 και ΚΗ ψήφισμα ποσού 70,29€ στον κ. Σκαλή Αθανάσιο, διότι δεν έγινε χρήση του διπλοτύπου για έκδοση αδείας του ακινήτου του.
9ο. Αποδοχή πίστωσης ποσού 14.427,90€ για την υλοποίηση προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το α’ τρίμηνο 2013 (χρημ.εντολή 5854/2014).

                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                  
                                                                           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο