Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Του Κινήματος Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.

Το Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων,  ο επικεφαλής - δημοτικός σύμβουλος  Γεώργιος  Κατσέλης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι,  συγχαίρουμε τον νεοεκλεγέντα  Δήμαρχο Θηβαίων  Κο Σπύρο Νικολάου για την επανεκλογή του.
Με μοχλούς τις Αξίες και τις Αρχές του Κινήματός μας, τονίζουμε ότι με ρεαλισμό και αντιδογματικότητα θα συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στη συνεργασία των τοπικών, πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων  για την επίλυση των τρεχόντων και σύνθετων  προβλημάτων  των πολιτών του Καλλικρατικού Δήμου.

Θεωρούμε ότι η Διακήρυξη και το Πρόγραμμά μας αποτελούν μοντέλα παραγωγικής, διοικητικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης και ο Τοπικός Πολιτισμός και η Παιδεία μας, πυλώνες για την κατανόηση και υλοποίηση αυτών.
Κλείνοντας, τονίζουμε ότι θα ελέγχουμε τη Δημοτική Αρχή, θα προτείνουμε και θα δίνουμε λύσεις , συμβάλλοντας  στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου.

Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων

Γραφείο  ΤύπουΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο