Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Ο Σπύρος Νικολάου εκλέγεται για δεύτερη συνεχή φορά Δήμαρχος Θηβαίων.

Η εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι πολίτες και ανανέωσαν τη θητεία του, του δίνει την δυνατότητα να εργαστεί από αύριο κιόλας και να συνεχίσει όπως και στην πρώτη θητεία με το αμείωτο ενδιαφέρον το οποίο τον χαρακτηρίζει, την διοίκηση του Δήμου Θηβαίων.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Θηβαίων κ.Σπύρο Νικολάου, Υγεία πάνω από όλα να είναι δυνατός να συνεχίσει το έργο του.Συγχαρητήρια και στους κ.κ. Σταμάτη Χαλβατζή επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης», Γιάννη Κόρδατζη επικεφαλής του συνδυασμού «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας», Αντώνη Τουλουμάκο επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και Γεωργίου Κατσέλη επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων», για το υψηλό επίπεδο το οποίο χαρακτήριζε τον προεκλογικό τους αγώνα, το οποίο εύχομαι να τους συνοδεύει και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα είναι παρόντες.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους υποψηφίους, που συμμετείχαν και στήριξαν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών, και έδωσαν τη μάχη ο καθένας με τον δικό του τρόπο αλλά για το καλό πάντα του Δήμου Θηβαίων.


Νίκος Χατζηδούρος

ThivaPost


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο