Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος η ορκωμοσία των αιρετών του Δήμου Θηβαίων

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “Αλ. Κοφίνης” του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας,  πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Θηβαίων, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, την Κυριακή 24 Αυγούστου, παρισταμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.


Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παραβρισκόμενους και ιδιαιτέρως τον Μακαριώτατο για την παρουσία του,  συνεχάρη τους εκλεγμένους συμβούλους και απευθυνόμενους στους δημότες τόνισε τα ακόλουθα:

“Με την ορκωμοσία μας σήμερα, δεσμευτήκαμε όλοι  μας, να εκτελέσουμε πιστά και απαρέγκλιτα το θεσμικό μας καθήκον. Η δέσμευση όμως αυτή, απαιτεί συνένωση δυνάμεων και αγώνα απέναντι στα πολλά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Οι διαρθρωτικές αλλαγές στον χάρτη της τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει επιφέρει ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», με τις οργανωτικές και λειτουργικές καινοτομίες του, συνεχίζουν να απαιτούν προσεκτικές και μελετημένες ενέργειες για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Δήμου.  Σε αυτή την προσπάθεια, χωρίς μηδενισμούς και προσωπικές αναφορές,  καλούμε όλους τους Δημότες να συνδράμουν στο έργο της επανεκλεγείσας Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και να υλοποιηθούν προς όφελος όλων των δημοτών, οι όποιες προκλήσεις αλλά και προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επίλυση των  δυσκολιών και να διατηρήσουμε την κοινωνική ειρήνη στο Δήμο”

Στην τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος  Διαυλείας κ. Γαβριήλ,  οι Βουλευτές Βοιωτίας κκ. Ι. Καράμπελας, Ε. Μπασιάκος και Ι. Σταθάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας κ. Γ. Μουλκιώτης και κα Φ. Παπαθωμά, η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γ. Πούλου, ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γ. Ντασιώτης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τανάγρας κ. Β. Περγάλιας, πλήθος ιερωμένων, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Η νέα  Δημοτική Αρχή  αναδείχθηκε κατά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και επικυρώθηκε η εκλογή της με την απόφαση 29/2014 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θηβών,  που αφορά την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών του Δήμου Θηβαίων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο 3852/2010 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης”.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση ο συνδυασμός “Νέα Ενωτική Πορεία” με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπυρίδωνα Νικολάου ανακηρύχθηκε επιτυχών. Επιλαχόντες  ανακηρύχθηκαν οι ακόλουθοι συνδυασμοί:

“Δήμος Θηβαίων Ώρα Ευθύνης” με επικεφαλής τον κ. Σταμάτη Χαλβατζή, “Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα Θήβας” με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Κόρδατζη , “Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας”, με επικεφαλής τον κ. Αντώνιο Τουλουμάκο και “Κίνημα Πολιτών για την Αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων” με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Κατσέλη

Η θητεία των εκλεγμένων αιρετών είναι πενταετής, αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και λήγει στις 31 Αυγούστου του 2019.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο