Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Δήμος Θηβαίων : Ευχαριστήριο μήνυμα στην εταιρεία “ΑΒ Βασιλόπουλος” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά το Super Market “AB Baσιλόπουλος” για την ευγενική προσφορά δωροεπιταγών συνολικής αξίας 1.693,20 ευρώ, για τις ανάγκες του Παντοπωλείο μας και των οικονομικά αδύνατων δημοτών μας .


Η σκέψη τους να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων είναι μια πράξη υψηλού συμβολισμού και ουσίας, στηριζόμενη σε αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αλληλεγγύη. Φανερώνει δε την ευαισθησία της εταιρείας  απέναντι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης αλλά και την πραγματική συμβολή στη αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων.

Τις δωροεπιταγές για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντωπολείου Θηβαίων παρέδωσε στις 30/7/2014 ο Δ/ντης του καταστήματος Θήβας των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος κ. Κοντός στον Αντιδήμαρχο Θηβαίων και Πρόεδρο της Επιτροπής του Παντοπωλείου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Αναστασίου.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο