Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ανήλικοι "έγδυσαν" ηλικιωμένο μέσα στο αγρόκτημά του

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βοιωτίας, δύο ROMA, ηλικίας 16 και 13 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 16χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα χθες το πρωί, οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν 78χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρισκόταν εντός αγροκτήματός του στη Λιβαδειά και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του, το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ και ακολούθως διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και μετά από επιστάμενες έρευνες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικοι (με οδηγό τον 16χρονο) και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι ανήλικοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα ως οι δράστες της σε βάρος του κλοπής και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 16χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον ηλικιωμένο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

lamiastar


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο