Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

15η Τακτική Συνεδρίαση ΔΣ Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 26916/11-9-2014 πρόσκληση για την 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  17  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2014, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


1. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία : «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.)».

2. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.).

3. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Θήβας (ΔΗΚΕΘ).

4. Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Θηβαίων και επιλογή παραγωγικών τάξεων που θα συμμετάσχουν στη σύνθεσή της.

5. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Σχολική Επιτροπή των  Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτής.

6. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Σχολική Επιτροπή των  Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου  αυτής.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος για τον ΕΝΦΙΑ μετά από πρόταση του συνδυασμού «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΗΒΑΣ».

8. Oρισμός εκπροσώπων του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

9. Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Θηβαίων στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.  Α.Ε.» (Διαχείριση & Διοίκησης Βιομηχανικής Περιοχής Θίσβης Βοιωτίας Ανώνυμη Εταιρεία), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν.2545/97 και των αρθ.21, 22 του καταστατικού της «ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε.».

10. Απόφαση περί συμμετοχής του νέου διευρυμένου Δήμου Θηβαίων ως μέλος στο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων με την επωνυμία «Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» και εκλογής τριών (3) αντιπροσώπων του Δήμου Θηβαίων στο Σύνδεσμο».

11. Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου ως εκπροσώπου στην Επιτροπή Κοινωνικής Προστασίας».

12. Ορισμός δυο (2) Δημοτικών Συμβούλων ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του «Κληροδοτήματος ΣΤΑΜΑΤΗ».

13. Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Επιτροπή καταλληλότητας για την επιλογή οικοπέδου ανέγερσης διδακτηρίου ή μίσθωσης σχολικών ακινήτων.

14. Ορισμός δυο (2) Δημοτικών συμβούλων που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Εκποίησης κινητών και ακινήτων πραγμάτων του Δήμου Θηβαίων.

15. Ορισμός δυο (2) Δημοτικών Συμβούλων ως μελών του τοπικού συντονιστικού οργάνου της «Πολιτικής Προστασίας».

16. Έγκριση νέας παράτασης εργασιών για το έργο : «Δημοτική Οδοποία» στη Δ.Ε. Βαγίων του Δήμου Θηβαίων.

17. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών  για το έργο : «Βελτίωση – ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας Τοπ. Κοιν.Λεύκτρων Δ.Θηβαίων».

18. Αποδοχή πίστωσης ποσού 39.500,00€ από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά 8η εντολή ΣΑΤΑ 2014 για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες (χρηματ.εντολη 31828/2014).

19. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών  στον Γεώργιο Ζήση του Κων/νου, κατοίκου Μελισσοχωρίου.

20. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών  στην Σοφία Ρόκα του Παναγιώτη, κατοίκου Λεύκτρων.

21. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών  στην Ευαγγελία Κόντου του Παναγιώτη, κατοίκου  Λεύκτρων.


   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο