Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Εισαγωγή
                                     -----------------
Με την ευκαιρία των εορτών του ΟΧΙ, αφού οι πολιτικοί λένε πάντα σε όλα ΝΑΙ στους Επικυρίαρχους, υπενθυμίζουμε στον Ελληνικό Λαό  τα κάτωθι.
Μετά το μπάχαλο του ΕΜΦΙΑ, των βιβλικών καταστροφικών πλημυρών, της οικονομίας, όπου συνεχίζουμε να είμαστε σαν λαός χρεοκοπημένοι, και κανείς δεν ξέρει που πάνε τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα. Ο Λαός να βρίσκεται σε καταστολή με τους αεροψεκασμούς, τα χημικά των δοσίλογων πολιτικών, και τους κουκουλοφόρους τους λεγομένους και «μπαχαλάκηδες» της γνωστής Πρεσβείας των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. & παγκόσμιας δικτατορίας!!!

Η κυβέρνηση των δοσιλόγων πανηγυρίζει για τα stress tests των τραπεζών, ενώ είναι τράπεζες του Μεγιστάνα Κοσμοκράτορα!!!
Μετά το μπάχαλο των τραπεζών, όπου οι Έλληνες σώζουν τις χρεοκοπημένες τράπεζες, από τον καταχραστή των καταθέσεων του Λαού, Κοσμοκράτορα ιδιοκτήτη τους, που χρεοκόπησε την Ελλάδα.
Μετά τους πανηγυρισμούς των προδοτών πολιτικών ότι οι διασωθείσες από το Λαό τράπεζες του Κοσμοκράτορα, έλαβον διεθνείς εγγυήσεις από τους οίκους «ανοχής» - αξιολόγησης τους λένε τώρα-, ιδιοκτησίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Τεστ αντοχής τα λένε  οι απατεώνες Κοσμοκράτορες, ΑΥΤΟΙ που βύθισαν την Ελλάδα στο χάος.
Στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» συμβαίνουν και τα εξής.
Το μπάχαλο στη Παιδεία όπου οι εγκαταστάσεις των χώρων υγιεινής των παιδιών μας όζουν. Το μπάχαλο στην υγεία όπου τα δημόσια Νοσοκομεία έγιναν Μπαγκλαντές. Το μπάχαλο στην εργασία με 1.5 εκ. ανέργους, και τα ασφαλιστικά ταμεία χρεοκοπημένα.
Κατάστρεψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί Βιομηχανία & Γεωργία, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Ε.Ε.)
Έφεραν στην Ελλάδα εκατομμύρια Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, για να αλλοιώσουν τον Ελληνισμό, κατόπιν εντολών της Σιωνιστικής ΝΤΠ.
Όλα αυτά συμβαίνουν διότι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι λένε σε όλα ΝΑΙ, και υποτάσσονται στη Σιωνιστική προδοτική πολιτική ηγεσία, η οποία είναι μαριονέτες της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Ε.Ε.) & U.S.A.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων.
«Θα μας τη πέσουν» όλοι μαζί, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί & ΝΑΤΟ.
Μετά τις θυσίες του Λαού για τα συμφέροντα της ελίτ της Ν.Τ.Π. των  Κοσμοκρατόρων, αφού όλοι οι φόροι, και οι μειώσεις μισθών & συντάξεων, εξάγονται στις τράπεζες των Μεγιστάνων Επικυρίαρχων.
200 δις. ευρώ  έλαβον οι Κοσμοκράτορες από τις καταθέσεις του Λαού στις τράπεζες των λήσταρχων Παντοκρατόρων, γιαυτό προέβησαν σε ανακεφαλαιοποιήσεις, που πλήρωσε ο απλός Έλληνας, τόσα και άλλα τόσα ποσά μας έκλεψαν, για να χρεοκοπήσουν τη χώρα.
Εμείς καταθέταμε το αίμα μας στις τράπεζες, και οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες το έκλεβαν, για να χρηματοδοτούν τη Ν.Τ.Π.!!!
Σε δυσθεώρητα ύψη αυξάνεται το χρέος, ώστε ο Λαός να πληρώνει τοκοχρεολύσια εφόρου ζωής στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Διαβάστε τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και θα καταλάβετε!
Η Δικαιοσύνη δεν προστατεύει τον Ελληνικό Λαό λόγω Μνημονίων. Ξεχνά ότι πληρώνεται από το Λαό, για να τον προστατεύει!!!
Μας καθίζουν στο σκαμνί οι «σύμμαχοι», «φίλοι», & «εταίροι», γιατί πολεμήσαμε και νικήσαμε τους Ναζί στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και αμείβουν το Τούρκο που υπήρξε σύμμαχος-«ουδέτερος»- των Ναζί και πολέμησε τους «συμμάχους» ΑγγλοΣάξωνες, πιόνια των ηγετών ΝΤΠ.
Το μπάχαλο των πολιτικών όπου Πρόεδρος & Πρωθυπουργός
φοβούνται το Λαό στις παρελάσεις, και τις κάνουν καγκελόφρακτες.
«Πριβέ» για τον Παπούλια οι παρελάσεις, όπου ο Λαός που πληρώνει αποκλείεται! Οι δοσίλογοι πολιτικοί θεωρούν τις παρελάσεις Εθνικισμό! Για τη Τουρκική κατάληψη της ΑΟΖ της Κύπρου οι ΣαμαροΒενιζέλοι είχαν ενημερωθεί από 15/10 αλλά έκαναν την «πάπια»…Έχουν ανικανότητα, τα δίνουν όλα στο Κοσμοκράτορα,
με αντάλλαγμα την επιβίωση της τοπικής πολιτικής ελίτ στην εξουσία.
Δεν επέτρεψαν στο Π.Ν. να στείλει πολεμικά πλοία στη Κύπρο!!!
Συνεχίζουν τη προδοσία του Ιωαννείδη…………
Aπό το 1975 έχει συμφωνηθεί η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους. Η Τουρκία διεκδικεί και η Ελλάδα των προδοτών υποχωρεί.
100 εκ. ευρώ θα στοιχίσει το Τέμενος των Τζιχαντιστών στην Αθήνα, και θα τα πληρώσει ο πτωχευμένος Ελληνικός Λαός!!!
Για την ονομασία των Σκοπίων οι ΣαμαροΒενιζέλοι προχωρούν σε συμβιβασμό για το «Άνω Μακεδονία»!!!
Είναι ανίκανοι και Γραικύλοι να υπερασπιστούν τα Εθνικά μας θέματα!
Από την υπερφορολόγηση των εξαθλιωμένων Ελλήνων προέρχεται το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο διαφημίζουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι!!!
Τα κανάλια της T.V. όργανα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, - όχι ευτυχώς όλα-, κάνουν ότι μπορούν για να κοιμίσουν το Λαό, μαζί με τους Νατοϊκούς αεροψεκασμούς, και τα χημικά της CIA- N.T.Π.
Για το τύμβο της Αμφίπολης οι εφιάλτες πολιτικοί, έχουν εντολές από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης, να δηλώσουν σύληση του τάφου, (άδειος ο τάφος λένε), διότι οι Κοσμοκράτορες φοβούνται τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά και για να κλέψουν οι Παντοκράτορες τα πολύτιμα ευρήματα, και να κρύψουν την Ιστορία της Ελληνικής Μακεδονίας που φοβούνται. Για τα γεγονότα της Αμφίπολης πρέπει να επέμβη η Δικαιοσύνη, γιατί εκεί οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. οργιάζουν σε αποκρύψεις, και ο Νοών Νοείτω…………..    
Όσο βρίσκονται δωσίλογοι και πιόνια πολιτικοί στο τιμόνι της χώρας, καμιά Αμφίπολη δεν  μας σώζει.
Κάτω οι πουλημένοι προδότες πολιτικοί που ξεπουλούν τη Πατρίδα μας, που φέρνουν τον κάποτε γενναίο και υπερήφανο Έλληνα σε ένδεια, απάθεια, αδράνεια, εξαθλίωση, και διεθνή εξευτελισμό.
Δυστυχώς τέτοια αποτρόπαια συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, της χώρας των θαυμάτων, γιαυτό χρεοκόπησε η χώρα μας, λόγω ανάξιας διοίκησης δοσιλόγων Σιωνιστών πολιτικών.
Συμβαίνουν πολλά άλλα γεγονότα του δημόσιου βίου της Ελλάδος, την οποία κυβερνάνε φαιδροί, γραφικοί, αφελείς, δοσίλογοι, και επιπόλαιοι πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες του Πλανητάρχη-Κοσμοκράτορα, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Ένα από αυτά τα γεγονότα διάβασα στο βιβλίο «Κραυγή Αγωνίας» του Δημήτρη Καλαντζόπουλου, όπου περιγράφει με λεπτομέρεια τα συμβαίνοντα σήμερα στη δημόσια διοίκηση, και σας το μεταφέρω.
Έκρινα καλό να σας τα μεταφέρω, για να δείτε το πνεύμα που επικρατεί στη δημόσια διοίκηση από τους δοσίλογους πολιτικούς πράκτορες των Κοσμοκρατόρων, οι οποίοι τρομοκρατούν τους Αξιωματούχους του Κράτους, για πετύχουν τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων!!!
Έκρινα σωστό να σας μεταφέρω το γεγονός αυτό, για να αντιληφθείτε  πώς διοικούν οι πολιτικοί, και φθάσαμε σε αυτή τη κατάσταση, αφού άξιοι και τίμιοι ανώτατοι Αξιωματικοί, κρατικοί λειτουργοί, παραγκωνίζονται από τους δοσίλογους πολιτικούς.
Το γεγονός που περιγράφει το βιβλίο «Κραυγή Αγωνίας» του Δημήτρη Καλαντζόπουλου, δεν είναι μοναδικό δυστυχώς. Αυτό αναφέρεται σαν παράδειγμα των όλων όσων συμβαίνουν στο Δημόσιο.
Για να θυμούνται οι παλαιότεροι, και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.
Το γεγονός συνέβη στο υπουργείο δημοσίας τάξεως το έτος 1985 επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, και υπουργού Δ.Τ.  Ι. Σκουλαρίκη.
                                           Το  Γεγονός
                                           ----------------------
Με ευκαιρία των εορτών του ΟΧΙ αναφέρω το κάτωθι περιστατικό.
Εάν όλοι οι «Έλληνες» Πρωθυπουργοί έλεγαν ΟΧΙ  στο Παγκόσμιο Δικτάτορα, δεν θα είχαμε φθάσει σήμερα σε αυτά τα χάλια.
Αλλά προτίμησαν να είναι μαριονέτες και όχι ήρωες.
Εάν οι πρόσφατοι Πρωθυπουργοί, ΓΑΠ, Παπαδήμος, & Σαμαρο-Βενιζέλοι, είχαν σταθεί στο ύψος του αξιώματος, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το διεθνή εξευτελισμό, αλλά προτίμησαν να είναι υπαλληλάκια του Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παγκόσμιου Δικτάτορα.
Όλοι γνωρίζουμε το γεγονός του ΟΧΙ με το Πρωθυπουργό Ι. ΜΕΤΑΞΑ
που διέσωσε την αξιοπρέπεια της Ελλάδος, αλλά δεν γνωρίζουμε το περιστατικό με τον Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γεώργιο Σαμπάνη,
που διέσωσε την αξιοπρέπεια της Δημόσιας διοίκησης, και κατέστη παράδειγμα προς μίμηση των διαδόχων αυτού, είτε στις Ένοπλες Δυνάμεις, είτε στα Σ.Α. λέγοντας ένα δεύτερο ΟΧΙ στους πολιτικούς!!
Το βιβλίο «Κραυγή Αγωνίας» του Δημήτρη Καλατζόπουλου γράφει,
«Μερικά πράγματα είναι απαράδεκτα για ένα κράτος που θέλει να διοικείται σωστά, και από σωστούς ανθρώπους. Και όμως αυτά που θυμίζουν παλαιολιθική εποχή και όλοι ελπίζουμε ότι χρονικά και ουσιαστικά είναι ξεπερασμένα, βρυκολακιάζουν ξαφνικά και λυπάσαι σκεπτόμενος, το από ποίους διοικείται τούτο το κράτος.
Παράδειγμα είναι η ιστορία της αναγκαστικής παραίτησης του Αντιστρατήγου Γιώργου Σαμπάνη από την ΕΛ.ΑΣ. το 1985.
Εκείνη την εποχή ο Στρατηγός Γιώργος Σαμπάνης ήταν Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, και κατά το νόμο θεωρούνταν ο επικρατέστερος για να καταστεί ο επόμενος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το βαθμό του μοναδικού Αντιστρατήγου στο Σώμα που αυτός είχε λάβει, υπαγόταν δε στον τότε Υπουργό Δημόσιας Τάξης Ιωάννη Σκουλαρίκη της τότε κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος ήταν ένας μορφωμένος αξιωματικός με ήθος, γλωσσομαθής, απόφοιτος της Παντείου, και τελειόφοιτος της Νομικής, θεωρείτο δε από τους ικανότερους της Αστυνομίας.
Με την ενοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας είχε αναλάβει τον κλάδο Ασφάλειας σε ολόκληρη τη χώρα.
Είχε διωχθεί κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας, για τα δημοκρατικά του φρονήματα και επανήλθε στο Σώμα μετά τη Μεταπολίτευση.
Κατά τη διάρκεια της κηδείας του εκδότη της εφημερίδος «Απογευματινή» Νικ. Μομφεράτου, πράγματι συνέβησαν απαράδεκτα γεγονότα όσον αφορά τη τήρηση της τάξεως, με αποδοκιμασίες και επικίνδυνους προπηλακισμούς του τότε Προέδρου της Βουλής Ιωάννη Αλευρά, και του Υπουργού Δικαιοσύνης Γ. Μαγκάκη.
Ο Υπουργός Δ.Τ. κάλεσε τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργο Σαμπάνη και του είπε να κάνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ώστε να βρεθεί ο υπεύθυνος Αξιωματικός για τα συμβάντα στη κηδεία γεγονότα.
Μετά παρέλευση λίγων ημερών, ο Υπουργός τηλεφώνησε στο Γιώργο Σαμπάνη, και τον ρώτησε για τη πορεία της ανάκρισης, ο δε Σαμπάνης του απάντησε ότι η ανάκριση της ΕΔΕ εξακολουθεί να διενεργείται, και συνεχίζεται κανονικά.
Ακριβώς δε εκείνη τη στιγμή, ο Υπουργός Ι. Σκουλαρίκης απαντώντας σε αυτά που του είχε αναφέρει ο Γ. Σαμπάνης, τον διέταξε αμέσως να βρεί σαν υπεύθυνους δύο χαμηλόβαθμους αξιωματικούς, και να κλείσει έτσι την υπόθεση, και συνέχισε λέγοντας,
«Γιατί  θα  φάω  τα κεφάλια όλων σας» !!!
Ο Στρατηγός Γιώργος Σαμπάνης, με την αίσθηση της τεράστιας ευθύνης που θα είχε εάν έκανε εκείνο που για προσωπικούς και κομματικούς λόγους τον διέταζε ο Υπουργός του, δεδομένου ότι έτσι θα κατέστρεφε το μέλλον και τη σταδιοδρομία των όποιων εκείνων αναίτιων και νεαρότερων αξιωματικών του Σώματος, αρνήθηκε επανειλημμένα να διαπράξει αυτό το έγκλημα.!!
Ο υπουργός θύμωσε και διέταξε τον  Γ. Σαμπάνη να το κάνει, εκείνος αρνήθηκε και πάλι επανειλημμένα, τελικά δε του ζήτησε να παραιτηθεί, πράγμα που ο Γ. Σαμπάνης το έπραξε, και σιωπηλά απήλθε, αντί να καταδικάσει ΄νεαρότερους  Αξιωματικούς του Σώματος της ΕΛ. ΑΣ.
Αυτό το γεγονός το αναφέρουμε προς παραδειγματισμό των επιγενομένων, αλλά και για να γνωρίζουν οι νεώτεροι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ότι υπήρξαν αδαμάντινοι χαρακτήρες στο Σώμα, άξιοι προς παραδειγματισμό.
Έτσι χάθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και τη πατρίδα μας, ακόμα ένας πολύτιμος και σωστός στην Αστυνομία άνθρωπος, όπως ήταν ο Στρατηγός  Γεώργιος Σαμπάνης.!
Εάν όλοι οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων λειτουργούσαν σαν το Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. Γ. Σαμπάνη, οι πολιτικοί δεν θα τολμούσαν να γίνουν πράκτορες του εχθρού, δηλαδή της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Ο συγγραφεύς του βιβλίου «Κραυγή Αγωνίας» συνεχίζει και λέει.
Αυτό το θλιβερό για τη χώρα μας περιστατικό με είχε εντυπωσιάσει.      
Και όποτε επισκεπτόμουν τον εκάστοτε Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για υπηρεσιακούς λόγους, κατά τη συνάντησή μας μου έλεγε,
«Να είσθε υπερήφανοι που έχετε κοντά σας τον Γιώργο Σαμπάνη, αυτόν τον έντιμο άνθρωπο που τίμησε παραδειγματικά την Αστυνομία»
Σήμερα ο Γιώργος Σαμπάνης παραμένει ως Αντιστράτηγος  ε.α. και Επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ζεί δε στο πατρικό του κτήμα σε ένα χωριό της Θήβας του νομού Βοιωτίας.
Ο Στρατηγός Γιώργος Σαμπάνης να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Σ.Α.
Όλες οι εφημερίδες από 14 έως και 17 Μαρτίου 1985, έγραφαν επανειλημμένα για την υποβληθείσα παραίτηση του Αντιστρατήγου Γεωργίου Σαμπάνη. Παραθέτω μερικά δημοσιεύματα των τότε αναγραφομένων στον Αθηναϊκό τύπο.
«ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»
«Έφαγαν» το μόνο Αντιστράτηγο που είχε μείνει.
Σε παραίτηση εξανάγκασε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Ι. Σκουλαρίκης τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και επικεφαλής του Κλάδου Ασφαλείας, αντιστράτηγο κ. Γ. Σαμπάνη.
Οι δύο άνδρες «συγκρούσθηκαν» προχθές στο γραφείο του υπουργού για σοβαρό υπηρεσιακό λόγο. – η «Α» γνωρίζει το λόγο- οπότε ο κ. Σαμπάνης αναγκάσθηκε να υποβάλλει παραίτηση.
«ΤΟ  ΒΗΜΑ»
Παραιτήθηκε  ο  επικεφαλής Ασφαλείας.
Οι λόγοι της παραιτήσεως του κ. Σαμπάνη δεν έγιναν γνωστοί.
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο επικεφαλής του Κλάδου Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. παραιτήθηκε ύστερα από υπόδειξη του υπουργού Δ.Τ.
«ΤΑ  ΝΕΑ»
Παραιτήθηκε ο κ. Σαμπάνης
Ο κ. Σαμπάνης θεωρείται από τους ικανότερους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και με την ενοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας, ανέλαβε το Κλάδο Ασφαλείας σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο κ. Σαμπάνης διώχθηκε στη διάρκεια της Δικτατορίας, και μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας επανήλθε στην Αστυνομία Πόλεων, της οποίας διετέλεσε Α! υπαρχηγός, μέχρι της ενοποίησής της με τη
Χωροφυλακή.
«ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»
Διεφώνησε με τον υπουργό και παρητήθη ο κλαδάρχης της δημόσιας ασφαλείας. ΤΟΥ ΑΦΗΡΕΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
«Η  ΒΡΑΔΥΝΗ»
Συγκλονίζει την ΕΛ.ΑΣ. η παραίτηση Σαμπάνη.
Σάλο έχει προκαλέσει από χθές στην ΕΛ.ΑΣ. η παραίτηση του Αντιστρατήγου Γεωργίου Σαμπάνη, κλαδάρχου της Κρατικής Ασφαλείας. Επίσημα ουδεμία εξήγηση δόθηκε για την αιφνιδιαστική παραίτηση. Το θέμα ήρθε χθες στη Βουλή.  κ.λ.π.
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΤΥΠΟΣ»
Θύμα του κομματισμού στην ΕΛ.ΑΣ. ο στρατηγός Σαμπάνης
Ο κ. Γ. Σαμπάνης Κλαδάρχης Ασφαλείας, πτυχιούχος Νομικής, γλωσσομαθής και αξιωματικός γενικής αποδοχής, ικανότατος, υπέβαλλε την παραίτησή του στον αρχηγό του Σώματος κ. Ρομοσιό, μετά από άγρια, όπως λέγεται, διαφωνία με τον υπουργό  Δημ. Τάξης.
Ο κ. Σαμπάνης υπηρετούσε στο Σώμα 32 χρόνια. Στις 4 Αυγούστου 1967, διώχθηκε  από τη Χούντα, και επανήλθε στο Σώμα το 1975.
Υπηρέτησε τελευταία ως Β! & Α! υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Επειδή ήταν ικανότατος αξιωματικός, ήταν παλαιότερα προϊστάμενος
του Νομοπαρασκευαστικού τμήματος του υπουργείου.
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Παραιτήθηκε αντιστράτηγος της Αστυνομίας.
Παραιτήθηκε χτές, αιφνιδιαστικά, ο επικεφαλής του κλάδου κρατικής ασφαλείας της αστυνομίας, αντιστράτηγος Γ. Σαμπάνης.
Τη παραίτησή του επιβεβαίωσε ο ίδιος, αλλά αρνήθηκε να πει τους λόγους. Μέχρι χτες αργά το βράδυ στάθηκε αδύνατο να βρεθεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, προκειμένου να εξηγηθούν αυτοί ακριβώς οι λόγοι της παραίτησης.
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΤΥΠΟΣ»
Έτσι «φαγώθηκε» ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σαμπάνης
«Θα σας φάω τα κεφάλια όλων σας!»…. «Ναι, σε απείλησα, και σε απειλώ και τώρα». Αυτά τα έξαλλα και απίστευτα εκτόξευσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Σκουλαρίκης, στον Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σαμπάνη και τον οδήγησαν – όπως και κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο- στην παραίτηση από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο στρατηγός Σαμπάνης διέψευσε χθες την εκδοχή Σκουλαρίκη,
τονίζοντας ότι ο υπουργός δεν είπε την πραγματική αλήθεια για τη παραίτησή του, στους δημοσιογράφους. Και αποκαλύπτει τον ακόλουθο εκπληκτικό «διάλογο» που είχε μαζί του.
«Μου είπε – υπογραμμίζει ο κ. Σαμπάνης- να συνεννοηθώ με τον κ. Μποσινάκη και να θέσουμε σε διαθεσιμότητα ορισμένους αξιωματικούς που ήταν επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στα μέτρα τάξεως, κατά τη κηδεία του Νίκου Μομφεράτου. Πριν προλάβω να απαντήσω, μου είπε σε έντονο ύφος. «Θα σας φάω τα κεφάλια όλων ».
Τότε εγώ του απάντησα. «Κύριε υπουργέ, κάτω από απειλές δεν κάνω ανακρίσεις. Μου είπε τότε να υποβάλλω τη παραίτησή μου. Και αυτό έκανα.
«ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ»
Σκουλαρίκης. «Θα σας κόψω τα κεφάλια».
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως κ. Γιάννης Σκουλαρίκης, δεν σας είπε τη πραγματική αλήθεια για την αιτία της παραιτήσεώς μου.
Η αλήθεια είναι η εξής. Μου είπε να συνεννοηθώ με τον κ. Μποσινάκη και να θέσουμε σε διαθεσιμότητα ορισμένους αξιωματικούς της Αστυνομίας που ήταν επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στα μέτρα της κηδείας του Νίκου Μομφεράτου. Πριν δε προλάβω να του απαντήσω, μου είπε με έντονο ύφος. «Θα σας φάω τα κεφάλια όλων»!
Οι δηλώσεις του κ. Σαμπάνη αναμφισβήτητα αφήνουν εκτεθειμένο τον υπουργό κ. Γιάννη Σκουλαρίκη, γιατί αποδεικνύουν με ποιο πνεύμα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα κρίσιμα θέματα της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, και τους Αξιωματικούς ανεξαρτήτως βαθμού».
Ακολουθούν και πολλά άλλα δημοσιεύματα του Αθην. Τύπου
Εμείς αναφωνούμε στους πολιτικούς, Αιδώς  Αργείοι!!!
Γιατί τους διώχνουν; Ποίοι τους αντικαθιστούν όταν φεύγουν; Γιατί γίνεται αυτό; Όλοι λίγο-πολύ το ξέρουμε, και σίγουρα όλοι μαζί φωνάζουμε, «Αιδώς Αργείοι»!!!
Κάτι παρόμοιο είχε πρόσφατα συμβεί στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, επί κυβερνήσεως και πάλι ΠΑΣΟΚ, επί Πρωθυπουργού πιόνι ΓΑΠ- αλήστου μνήμης- και υπουργού Εθνικής Αμύνης  Μπεγλίτη, τότε που αποκεφάλισε όλους τους Αρχηγούς όλων των Όπλων, γιατί δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη στο ΓΑΠ και στους Σιωνιστές Αμερικανούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τούτο το κράτος που μας έλαχε να γεννηθούμε και να αγαπήσουμε, τούτο το κράτος που από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του, σε κάνει να απορείς για όλους αυτούς που το κυβερνάνε τα τελευταία χρόνια!!!
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία…………    

                                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                         E-mail: ant.grypaios@gmail.com

        Πηγή
       -----------
Το Βιβλίο  «Κραυγή  Αγωνίας»
Του  Δημήτρη  Καλαντζόπουλου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο