Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γ. Κελαϊδίτη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση για τη σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Στην σύσκεψη είχαν προσκληθεί και παρέστησαν εκπρόσωποί των Δήμων και των Επιμελητηρίων των Π.Ε. Βοιωτίας & Φωκίδας..Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  πρόκειται για μια νέα εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης του σημαντικού για την Περιφέρεια, αγροδιατροφικού τομέα. Κυρίαρχος σκοπός της θα είναι η ανάδειξη, προβολή και προώθηση των προϊόντων που έχουν ενταχθεί στο «Καλάθι» της Περιφέρειας, ώστε να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και το αγροτικό εισόδημα.
Στην ενημερωτική εκδήλωση αναλύθηκαν λεπτομερώς, ο ρόλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η διαδικασία σύστασής της και οι ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν από τους Δήμους και τα Επιμελητήρια που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως ιδρυτικά της μέλη.
Με αυτήν την εκδήλωση έκλεισε ο κύκλος των ενημερωτικών εκδηλώσεων με όλους τους θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας.
Θα ακολουθήσει νέος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων  με τους παραγωγικούς φορείς κατά Περιφερειακή Ενότητα.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο