Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Καθηγητή Craig Calhoun, Προέδρου και Διευθυντή του London School of Economics

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση που διοργάνωσε το Megaron Plus και το London School of Economics and Political Science σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science και το Ελληνικό Παρατηρητήριο.
Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την διάλεξη του Προέδρου και Διευθυντή του φημισμένου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Craig Calhoun, με τίτλο «Κοινωνικά Κινήματα, Κοινωνική αλλαγή και δημοκρατία».

Στην εκδήλωση συμμετείχε ως σχολιαστής ο Νίκος Μουζέλης, Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο LSE ενώ το συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο Kevin Featherstone, Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής, κ. Γιώργος Δημαράς και στη συνέχεια η κυρία Μαρία Ξυτάκη, Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science απηύθυνε χαιρετισμό, μίλησε για το έργο του Συλλόγου και καλωσόρισε ομιλητές και κοινό.
Ενδεικτικά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βρετανός Πρέσβης John Kittmer, o κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, η κυρία Σόφη Δασκαλάκη-Μυτιληναίου, ο Βασίλης Αποστολόπουλος και πολλοί άλλοι.

​Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Μαρία Ξυτάκη

Πρόεδρος
Ελληνικός Σύλλογος Αποφοίτων του
London School of Economics and
Political Science

Epresident@lsealumni.gr

Το link που οδηγεί στο κανάλι του Συλλόγου στο youtube



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο