Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Mobile Apps από FOCUS-ON GROUP και τη Cyta Cyprus

ΔΤ - Mobile Apps από FOCUS-ON GROUP και τη Cyta Cyprus

Την Τρίτη 09/12 πραγματοποιήθηκε το press conference από την FOCUS-ON GROUP και την Cyta Cyprus, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, στην Κύπρο.

Η θεματολογία της εκδήλωσης αφορούσε τη νέα συνεργασία των δυο Ομίλων για Mobile & Tablet applications και παρουσιάστηκε σε επιχειρηματικούς πελάτες και συνεργάτες του Οργανισμού, καθώς και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta Cyprus κ. Άριστος Ριρής, ο οποίος τόνισε ότι η παροχή υπηρεσιών Mobile Applications ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Οργανισμού, καθώς ικανοποιεί πλήρως την απαίτηση των επιχειρήσεων για μετάβαση σε καινοτόμες εφαρμογές με ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.
O κ. Παντελής Φραγκούλης, στέλεχος του τμήματος Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών, αναφέρθηκε στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, ως κύριους πυλώνες της στρατηγικής της Cyta Cyprus.
Ο κ. Νεόφυτος Μορφής, στέλεχος των Υπηρεσιών Cloud, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των Mobile Applications, τονίζοντας ότι η Cyta προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στις επιχειρήσεις, με διακεκριμένους τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες και με την ασφάλεια και αξιοπιστία των υποδομών και των Κέντρων Δεδομένων της Cyta.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FOCUS-ON GROUP, κ. Νικόλαος Ζιάκας παρουσίασε ζωντανά στους παρευρισκομένους τις δυνατότητες των Mobile Applications και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις. 
Αναμφισβήτητα, τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της ζωής όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή τους χωρίς ένα κινητό τηλέφωνο. Τα Mobile Applications, λοιπόν, είναι ο πιο ανερχόμενος τρόπος, για τους χρήστες Mobile συσκευών, να αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον Web Browser τους. Όλα δείχνουν ότι οι Mobile εφαρμογές τείνουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο του Διαδικτύου.





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο