Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Βιβλιοπρουσίαση: "Ο επόμενος ηγέτης" της Έλενας Καρανάτση στην Αστραδενή

Οι «iwrite / Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή» και η συγγραφέας Έλενα Καρανάτση σας καλωσορίζουν στην «αβάσταχτη ελληνική φανταστικότητα» μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Ο Επόμενος Ηγέτης», για να σας μεταφέρουν στο «θαυμαστό» κόσμο της πολιτικής πασαρέλας, από την τηλεοπτική οθόνη στο δρόμο και τούμπαλιν.

«Γίνε εσύ ο επόμενος ηγέτης. Δήλωσε συμμετοχή στο νέο φιλόδοξο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και διεκδίκησε το έπαθλο που θα σου χαρίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την προεκλογική σου εκστρατεία».
Τα φώτα της τηλεοπτικής δημοκρατίας ανάβουν, η κλεψύδρα της πολιτικής ζωής ρίχνει τη σκόνη της με αμείλικτη ταχύτητα.
Ο χρόνος τελειώνει και το κοινό πρέπει επιτέλους να γνωρίσει τους υποψήφιους ηγέτες του.


Το βιβλίο θα παρουσιάσει η συγγραφέας και ο καρδιολόγος Βασίλης Κρίκος.

21 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:30

Η ιστορία με λίγα λόγια: Ένα τηλεοπτικό κανάλι λανσάρει τη δική του εκδοχή για τη διάσωση της Ελλάδας μέσα από τον «Επόμενο ηγέτη», ένα νέο ριάλιτι- παγκόσμια πρωτοτυπία(!) στο οποίο ο νικητής θα χρηματοδοτηθεί για την προεκλογική του εκστρατεία. Την ίδια περίοδο ενας ψυχίατρος, μια υποψήφια διδάκτωρ Φιλοσοφίας, ένας καθηγητής σκάκι, ένας πρώην περιπτεράς και μία άνεργη διευθύντρια λογιστηρίου παρουσιάζουν μια ομαδική μελέτη ως πρόταση διακυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Δυο παράλληλοι κόσμοι, η τηλεοπτική δημοκρατία με σουρεαλιστικό ένδυμα και η κοινωνική δημοκρατία που επιχειρεί τη δική της υπέρβαση.

Η ύφεση στη χώρα γεννά τερατουργήματα και οραματίζεται αριστουργήματα. Θα ακούσουμε τις αγωνίες και τις υποσχέσεις τους, θα παρακολουθήσουμε τα βήματά τους στη δημόσια ζωή και τα σκιρτήματά τους στην ιδιωτική. Πολιτική και έρωτας, έρωτας και πολιτική σε αρμονικές και δυσαρμονικές όψεις με την κωμωδία τους, το δράμα τους, τα θαυμαστικά τους, τα ερωτηματικά τους, τις άνω τελείες και τις ατέλειωτες ατέλειές τους. Υπάρχει χρόνος και χώρος για μια επόμενη αρχή;

Η Έλενα Καρανάτση γεννήθηκε στη Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ και έκανε μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο «Αθήνα 9,84» και διδάσκει στο εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa». Μέσα από τις διαδρομές της στον κόσμο των ΜΜΕ (έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο) και μ” έναν μεγάλο σταθμό 12 χρόνων στην εφημερίδα «Καθημερινή», απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και «εθίστηκε» στο να αφηγείται ενδιαφέρουσες ιστορίες. Όταν δραπετεύει από την επικαιρότητα πλέει σε πελάγη μυθοπλασίας. «Ο Επόμενος Ηγέτης» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο